6dread6knight6
1 değerlendirme
19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en gereksiz uzunluktaki en saçma filmdi buna puan weren nesine wermiş anlamadım resmen uykumdan çaldı emeğe saygı duydum ama çok kötü yani we inanılmaz berbat film offf neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu kadar hakaret yeter sanırım..iğrenç..!
sinefilozof arkadaşım ismin gibi geniş değilsin kayıtlı olduğun siteden utanıyorsan boşuna yorum yapma .bir filmi beğenirsin beğenmezsin bu kişiye göre değişir insanlar buyüzden filme her türlü olumlu veya olumsuz yorumu yapabilir . bu bir yemeği beğenip beğenmemeye benzer.bence sen önyargı kalıplarını kır da yorumlarını ona göre yap .bende bu filmi beğenmedim evet oyunculuk bakımından gerçekten brad pitt kendini aşmış ama bu bile filmi kurtarmıyor dostum.10/3
Yönetmen ne yapmaya çalışmışsa başaramamış. Gereksiz sahneler çok fazlaydı hele o japon kız neydi ya bulunduğu bütün sahneler saçma sapan ve gereksizdi izlerken ileri sardım sürekli. Karakterlerin hele olmadık yerde cinsel arzuları anlamsız ve bomboştu. Brad Pitt nasıl böyle bir filmde oynamayı kabul etmiş anlamış değilim, yazık olmuş. İzlediğime pişman olduğum, bomboş ve gereksiz bir film.
Ben hayatımda bu kadar saçma bir filim seyretmedim. Güzel diyen arkadaşlar sanırım çok iyimser bakıyorlar. Ahlaki açıdan ise muhafazakar insanların bırakın aileleriyle arkadaşlarıyla hatta tek başlarına bile izleyebilecekleri bir filim değil. Eğer hayatınızda fazlalık gibi duran 2 saatiniz varsa o fazlalığı bu kadar gereksiz bir filimle heba etmeyin :) Tek alınabilecek ders var filimde. O da: Yaptığımız şeyler farkında olmadan başka hayatları büyük oranda etkileyebilir. Ama bu mesajı almak için bu kadar sıkıcı bir filim seyredilmez. Benden size tavsiye. 10 üzerinden belki 2 eder.
bence en çok sıkıldığım filmlerden biriydi. Tamam toplumsal ve siyasi olaylar içeriyor ama filmin sonunda bir tat alamıyorsunuz. Bu filmi kesinlikle bir daha izlemem. Nasıl 7 küsur puan aldı hayret. Film çok ağır bir tempoyla gidiyor yada ben çok şey beklediğim için bana öyle geldi.
izlemek için baya bekledikten sonra hayal kırıklığı oldu inanın filimde ne anlatmak istiyor bilmiyor oskara adaylık oyuncu ve yönetmenlerden kaynaklı bence ve filim çok kopuk ilerliyor
walla bu filmi izlememiş arkadaşların pek de bişi kaçırdığını söyleyemem.Bence gayet vasat bi film.Yani o kadar da met ettiler , ödül almış söyle iyi,boyle iyi vs.. Demek ki bende bi gariplik var.. Brad pitt ile cate blanchett'in oyunculuklarına laf yok,hakkaten işin hakkını vermişler, ama onlarda filmin 1/3 nde falan anca gözüküyolar.. Sonuç:İzleyecek başka bi film seçin... 3/10
Bu filmi o kadar büyük umutlarla bekledim ki, bir başyapıt izleyeciğimi sanıyordum. Oysa boş vakitte bile izlenebilecek bir film değil. Yani nasıl bu kadar sıkıcı ve doğru düzgün konusu bile olmayan bir film, bu kadar isim yapar anlamıyorum. Belki biz, şu entel sinema eleşttirmenleri kadar filmden anlamıyoruzdur! Dünyanın farklı yerlerinde, farklı aptallıklar yapan insanların hikayesini anlatıyor. Güya birbiri ile bağlantılılar, ama küçücük, görünüşte bağlantılar. O kadar sıradandı ki film, hala şaşkınım! Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İzlediğim en iç bunaltıcı filmlerden biri.
zaman kaybından başka birşey değil, bu film niye çekilmiş onu bile anlamadım Çok saçma sapan konular üzerine yürütülen bir film nediyim zaman ÖldürmeK istiyenler için önereceğim bir film!!!
inaritunun bu tarzını seviyorum amores perros ve 21 grams çok iyiydi,babile gelince film bitene kadar bi beklenti içinde izledim ama bosuna sıkıcı ve basit olmuş filmi beğenenleri anlamak gerçekten zor.ben bu filme bile vermiyorum.