Babil
1955 Puanlama

6dread6knight6
6dread6knight6

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en gereksiz uzunluktaki en saçma filmdi buna puan weren nesine wermiş anlamadım resmen uykumdan çaldı emeğe saygı duydum ama çok kötü yani we inanılmaz berbat film offf neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu kadar hakaret yeter sanırım..iğrenç..!
hawwk-91
hawwk-91

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Renkler ve zevkler tartışılmaz.Brad Pitt bile bu filmi kurtaramaz Çok saçma ve zaman kaybı olarak görüyorum 3/10
HAMLET1980
HAMLET1980

23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sinefilozof arkadaşım ismin gibi geniş değilsin kayıtlı olduğun siteden utanıyorsan boşuna yorum yapma .bir filmi beğenirsin beğenmezsin bu kişiye göre değişir insanlar buyüzden filme her türlü olumlu veya olumsuz yorumu yapabilir . bu bir yemeği beğenip beğenmemeye benzer.bence sen önyargı kalıplarını kır da yorumlarını ona göre yap .bende bu filmi beğenmedim evet oyunculuk bakımından gerçekten brad pitt kendini aşmış ama bu bile filmi kurtarmıyor dostum.10/3
vva1
vva1

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Yönetmen ne yapmaya çalışmışsa başaramamış. Gereksiz sahneler çok fazlaydı hele o japon kız neydi ya bulunduğu bütün sahneler saçma sapan ve gereksizdi izlerken ileri sardım sürekli. Karakterlerin hele olmadık yerde cinsel arzuları anlamsız ve bomboştu. Brad Pitt nasıl böyle bir filmde oynamayı kabul etmiş anlamış değilim, yazık olmuş. İzlediğime pişman olduğum, bomboş ve gereksiz bir film.
Frank-Serpico
Frank-Serpico

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Alejandro Gonzalez ustad olmamıs demek bıle ısmının yanına yakısmıor ama ben farklı seyler denerken seneryonun yok olmaya yuz tuttugunu hıssettım...
ibrusta
ibrusta

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Ben hayatımda bu kadar saçma bir filim seyretmedim. Güzel diyen arkadaşlar sanırım çok iyimser bakıyorlar. Ahlaki açıdan ise muhafazakar insanların bırakın aileleriyle arkadaşlarıyla hatta tek başlarına bile izleyebilecekleri bir filim değil. Eğer hayatınızda fazlalık gibi duran 2 saatiniz varsa o fazlalığı bu kadar gereksiz bir filimle heba etmeyin :) Tek alınabilecek ders var filimde. O da: Yaptığımız şeyler farkında olmadan başka hayatları büyük oranda etkileyebilir. Ama bu mesajı almak için bu kadar sıkıcı bir filim seyredilmez. Benden size tavsiye. 10 üzerinden belki 2 eder.
burcu-sozay
burcu-sozay

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence en çok sıkıldığım filmlerden biriydi. Tamam toplumsal ve siyasi olaylar içeriyor ama filmin sonunda bir tat alamıyorsunuz. Bu filmi kesinlikle bir daha izlemem. Nasıl 7 küsur puan aldı hayret. Film çok ağır bir tempoyla gidiyor yada ben çok şey beklediğim için bana öyle geldi.
ilker28
ilker28

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence çok sıkıcı bir filmdi
murataroo
murataroo

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
izlemek için baya bekledikten sonra hayal kırıklığı oldu inanın filimde ne anlatmak istiyor bilmiyor oskara adaylık oyuncu ve yönetmenlerden kaynaklı bence ve filim çok kopuk ilerliyor
johnnytella-7
johnnytella-7

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hiç begenmedm. bi suru olay var ve hepsi birbirinden bagımsız ve gzl bir sekilde baglayamamıslar olayları. cok da izlenmesi gereken bir film değil...

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
konusu hiç ilginç değl.. amerikalı olsaydım benim için bişey ifade ederdi belki hikaye çok yabancı..
electrofat
electrofat

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
walla bu filmi izlememiş arkadaşların pek de bişi kaçırdığını söyleyemem.Bence gayet vasat bi film.Yani o kadar da met ettiler , ödül almış söyle iyi,boyle iyi vs..
Demek ki bende bi gariplik var..
Brad pitt ile cate blanchett'in oyunculuklarına laf yok,hakkaten işin hakkını vermişler, ama onlarda filmin 1/3 nde falan anca gözüküyolar..
Sonuç:İzleyecek başka bi film seçin... 3/10
bdegismez
bdegismez

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi o kadar büyük umutlarla bekledim ki, bir başyapıt izleyeciğimi sanıyordum. Oysa boş vakitte bile izlenebilecek bir film değil. Yani nasıl bu kadar sıkıcı ve doğru düzgün konusu bile olmayan bir film, bu kadar isim yapar anlamıyorum. Belki biz, şu entel sinema eleşttirmenleri kadar filmden anlamıyoruzdur! Dünyanın farklı yerlerinde, farklı aptallıklar yapan insanların hikayesini anlatıyor. Güya birbiri ile bağlantılılar, ama küçücük, görünüşte bağlantılar. O kadar sıradandı ki film, hala şaşkınım! Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İzlediğim en iç bunaltıcı filmlerden biri.
nafut19
nafut19

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
zaman kaybından başka birşey değil, bu film niye çekilmiş onu bile anlamadım Çok saçma sapan konular üzerine yürütülen bir film nediyim zaman ÖldürmeK istiyenler için önereceğim bir film!!!
izo-21
izo-21

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
inaritunun bu tarzını seviyorum amores perros ve 21 grams çok iyiydi,babile gelince film bitene kadar bi beklenti içinde izledim ama bosuna sıkıcı ve basit olmuş filmi beğenenleri anlamak gerçekten zor.ben bu filme bile vermiyorum.