İnarritu, İnarritu, İnarritu.... Her ne kadar olayların farklı yaklaşımlarına eleştiriler yapılıyorsa da İnarritunun tarzı bu. Sinama tarihine bence yeni bir tür eklenmeli ve adına da İnarritu tarzı denmeli. BAyıldım.. Standart objelerden, standart senaryolardon bıkmışsanız izleyin derim. 10/10
Alejandro González Iñárritu' nun tesadüfler üstüne kurduğu üçlemenin bence en sağlam halkası. 21 gram ve Amores Perros'da beni derinden etkilemişti ama yönetmen bu filmde gerçekten aşmış. 21 gramda karmaşık kurguyla filmi sunarken burda her öykü kendi zamanı içinde ilermiş ve kesiştiklerinde dramın doruklarına çıkan bir yapıt var. Görselliği ve kamera açılarıyla hayran kaldığım çok sağlam bir film. Oyunculuklar 10 numara Sinamadan çıktığımda kendime gelmem baya bi zaman aldı. çok ama çok mükemmel bir film. Popüler sabun köpüğü filmleri seven arkadaşlar beğenmeyebilir. Beraber gittiğimiz 4 arkadaştan 1 tanesi filmden nefret etti. sinema sanattır diyenler kesinlikle kaçırmasın!
film gerçekten mükemmel.10 puanı sonuna kadar hakketiğini düşünüyorum.ancak innaritu nun ilk iki filmindeki tarzından biraz farklılıklar gösterdiği gözlenebiliyor.diğer filmlerinde kişilerin psikolojik durumlarını ve hayata bakış açılarını daha ayrıntılı vermişti inarritu..babel de kişileri pek önemsememiş gibi.sadece japon kızın iç dünyasına girebiliyorsun.diğer karakterler biraz uzak kalıyor size..zaten japonyada ki bölüm farklı bir film gibi çeki,lmiş.biraz zorlama bir bağlantı var diğer hikayelerle.film öylesine yürek parçalayıcı sahnelerle doluki ,her an bir kaygıyla izliyorsunuz filmi.baştan sona sizi koltuğa geren, bakışlarınızı kaçıramayacağınız kurgu ve görselliğiyle tadına doyulmaz bir film...yönetmenin ilkl filmi herşeyin paramparça olmasını bekleyen herkes,yüreği paramparça olmuş olarak çıkabilir ancak sinemadan..
yine bir inurati filmi aslında paramparça aşklar ve köpekler filmi kadar iyi olmasda yine de iyi bir iş başarmışlarr babel bence şu dönemin sıkıntılı zamanlarında çok iyi bir film arriga ve inurati yine güçerini bi araya getirerek iyi bir iş başarmışlar mutlaka görülmesi gerkirr ...
Ben filmi beğendim. Uzun süredir popcorn filmlerden çok sıkılmış biri olarak beni çok etkiledi diyebilirim. Bizler belkide hiç yaşamayacak olsak bile gerçek hayattan kesitlerle karşılaşmak istiyorsanız izleyin derim. İzlerken bazılarının bu olayları gerçekten yaşadığını bilmek acı veriyor. Filmde belli bir boşrol oyuncusu yok ama genel olarak oyunculuklarda çok iyiydi.
hiç ilerlemeyen bi film...filmin yarısında cıktım....cok kötü bir fil...paranıza yazık olur giderseniz...sanki film içinde farklı filmler izliyorsunuz...cok sıkıcı 10 üzerinden 1