promethe-2
29 Mart 2007 tarihinde eklendi
Guillermo Arriaga’nın paramparça aşklar ve köpekleri yad etmek amacı ile giriştiği bi film heralde. yine uc farklı sehir farklı karakterler küçük bi ayrıntı ile birleşen yasamlar....ama filmde paramparça aşklar ve köpeklerdeki gibi bişi bekleyenler kesinlikle büyük bi hayal kırıklıgına ugrayacaklar zira filmin bitmesi için dua edecek kadar sıkılacaksınız..
abartılcak bir film değil,,pek beğenmedim zaten.... anlatmak istediği çok basit bir şeyi bile anlatamayan bir film,,, filmden çıkınca eee ne oldu şimdi diyorsunuz ya da bu filmin amacı neydi diye düşünüyorsunuz... anlamsız ve ısmarlama bir film olduğunu düşünüyorsunuz.......
çok sıkıcı bir film. Beğenenleri anlamak mümkün değil. Hangi kategori olduğu bile belli değil. Brad Pitt’in böyle kötü bir filmde rol alması inanılmaz. Kesinlikle izlemeyin vakit kaybı
bu filmi insanın uykusu gelmeden izlemesi imkansız gibi birşey inanın oscar alsaydı kesinlikle haketmeyecekti böyle bi film i nasıl göklere çıkarıyorlar anlayamıyorum mesaj veriyomuş banane mesajdan ben film iyi mi kötü mü ona bakarım ve bu film vasat bile değil
Eğer bu film güzelse benim şimdiye kadar izlediğim filmlere hakarettir. Neymiş farklı kültürlermiş. Bir oradan bir buraya atlayıp duruyor. Ayrı ayrı ele alırsakta dünyanın en saçma, hiçbir amacı olmayan, başından sonuna gına gelerek izlediğim ve hayatımın en saçma vakit kaybıydı. Duvara boş boş bakın emin olun vaktinizi bu filmi izlemekten daha iyi değerlendirmiş olursunuz.
bence çok sıkıcı bir film.Asla tavsiye etmem.Ben izlerken uyudum çooooook sıkıcı ve bence de +18 lik yerleri var!!! Arkadaşlara katılıyorum filmin başını izlemek yetio dram katagorisinde ama bence dram deil!! Ne olduğu da belli deil ama neyse!! Son olarak Brad Pitt 'in bir filminden sıkılacağım aklıma gelmezdi!!!!!Brad Pittin en kötü filmi!!!!
Kötü, sıkıcı, anlamsız...Film bittiğinde arkadaşımla bakakaldık birbirimize 'anlayan ötekine anlatsın' misali.Kesinlikle zevkler tartışılmaz ama ben bu filmi ve türevlerini sevemedim, sevemiyorum, sevemeyeceğim:)
Bugün izledim filmi ve uzun zamandır ilk defa bir film bitsin artık dedim. Bence izlememiş olanlar kesinlikle sınav filmini bu filme tercih etsinler. İzlemeyin demiyorum ama ben çok sıkıldım 10/5
Ben filmi pek beğenmedim. Konu tamamen Fastaki olaylar üzerine kurulsaydı çok daha etkili olurdu. Filmi uzatmak için Meksikadaki ve Japonya daki bölümler çok gereksizdi ve sıkıcıydı. Brad Pitt arka planda kalmış. Kısacası ikinci defa izlenecek bir film değil. 10/5
büyük bir beklentiyle izleyip aynı derecede hayal kırıklıgına ugradığı film babel. kurgusu harıka diyenlere hic katılmıyorum. kusura bakmasınlar ama sinema bölümünde okuyan butun ogrenciler eminim bu kurguyu hazırlardı. meksika ve japonya sahneleri berbat ötesiydi. ya bir de o kız nıe sağır yapılmıs anlamadım seyirciye eziyet cektirmek icin mi ? brad pitte gelince bu fılmde cok geri planda. o sağır kızı brad pittten daha cok görüyorsunuz filmde o derece. her neyse bence filmin tek olumlu noktası müzikleeri. gercekten harikaydı. film bence 6/10. o da güç bela.
brad için bile çekilmez bu film.. ne belgeseli ne hareketi.. bu film başından sonuna sıkıntılı şeyler anlatıyor.. güzel bişe olsun artık diye yalvarıyorsun ki kötü bişe daha oluyor.. bizim millet sıkıntılardan bıktı arada umut verici bişeler olmalı..filmin negatif etkisi filmden çıkınca bunalıma sürüklüyo insanı.. tavsiye etmiyorum..
Hayatımda izlediğim en saçma filmlerden biriydi diyebilirim. Film, amacı dışında herşeyi anlatmış. Amacı ise 2 saatlik bir eziyet içerisine yaymışlar. Eğer Gitmek isterseniz... Benden size söylemesi... Paranıza yazık...
Bu kadar sıkıcı bir filmi izlemeyeli çok olmuştu. Filmin başında sanırım Cannes film festivalinde "En iyi yönetmen" ödülü almıştır yazdı. Demekki festivallerinde bir anlamı kalmamış. Müzikal gibi olmuş film biraz, o müzikler seyirciyi etkiler diye düşündüler sanırım. Oyunculara diyecek sözüm yok hepsi iyi oynamışlar ama konunun içi bomboş.