KaliteTAKİP
9 Ekim 2014 tarihinde eklendi
bond serisinin bu filmi dün gece internetten izledim yapım yılına göre çok başarılı film olsada bazı eksiklikler vardı aksiyonun olmadığı bazı yerlerde biraz sıkıldım aksiyon sahnelerinin ve efektlerin bazılarıda abartılı ama güzeldi mekan olarak istanbulda geçmesinide sevdim fakat dediğim gibi aksiyon fazla olmadığı için bazı sahnelerde sıkılmıştım sıkıldığım sahneleride filme gereksiz yere koyduklarını düşünüyorum sonuç olarak fazla beklentiye girilmeden izlenilebilinecek bir bond filmi olduğunu düşünüyorum iyi seyirler...
Emperyalist abdnin soğuk savaş döneminde Sovyet Rusyaya karşı politik filmlerinden biri olan bu yapıtta Rusların açıkça aşağılanması insanı tiksindiriyor. Türkiyenin müttefik güç olarak adlandırılması da dönemin politik koşulları hakkında bilgi veriyor. Kore savaşı sonrası Natoya girebilen Türkiye o dönemler ABD sinemasının gözünde dost ülke olarak gösteriliyor. İstanbulda olanlar bu filmi daha bir dikkatli izlemeli bence. tüm emperyalist hedeflerine rağmen 7/10
james bond un çoğu filmini izlememe rağmen 22 filmlik koleksiyonu edindim ve sırayla izliyorum:) gerçekten o yıllarda çekilmiş olmasına rağmen çok güzel bir filmdi ama dr no filmine nazaran biraz daha durağan gibiydiyinede kaçırılmaması gereken bir filmözellikle eski istanbulu görmenizi tavsiye ederim:)