Blair Cadısı
3,1

Demirtas
Demirtas

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmi vizyondayken izlemiştim ve film başladıktan sonra neden bir türlü film konuya girmiyor diye düşünmüştüm. Amatör kamerayla çekilmiş sahneler ilerledikçe sıkıntımda artmıştı. Film ne zaman başlayacak diye düşünmeye devam ederken anladımki film sonuna kadar böyle gidecek...Bir grup arkadaşın ormanda amatör kamerayla çektikleri görüntüler... Konu bu. Filmde sadece bir kez, oda en son sahnede biraz irkildiğimi hatırlıyorum. onun dışında korku namınada birşey yok. Kısacası bence çok başarısız ve gereksiz bir film.
antarescan
antarescan

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bu filmin ilk kez sinemaya geldiği zamanı hatırlıyorum ve büyür bir heyecanla gittiğimi ve en kötüsü de bütün beklentilerimi yerlebir ettiği bir film.
bilgesu-aktan
bilgesu-aktan

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi uzun süredir arıyodum daha geçenlerde izleme fırsatı buldum hiçbir yapaylık olmamasına rağmen gayet ürpertici ama finalini tam çözemedim biri açıklarsa sevinirim
hulusikara87
hulusikara87

28 Şubat 2008 tarihinde eklendi
izlediğim korku filmleri arasında ilk 3 e girer gayet başarılı bir film
ama büyük beklentiyle izlememek lazım
çoğu kişi de büyük beklentiyle izlediği için hüsrana uğruyo
ben filmi hiç duymamıştım reklamını bile görmemiştim ve bi ara film elime geçti ve izledim ve çok başarılı buldum
daha önce izlediğim hiç bi korku filmine benzemiyodu çünkü
artık sadece iğrençlikle insanları korkutmaya çalışan korku filmlerinden sıkıldım doğrusu
bu filmin adını ilk duyduğumda aynı tarz bişey sanmıştım "Blair Cadısı" :) ama film hiçde tahmin ettiğim gibi çıkmadı
bence filmi izleyin ama dediğim gibi büyük beklentileriniz olmasın
sivaslieko
sivaslieko

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
vasat...
beck31
beck31

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle gerçekçi bir yanı bulunan film.Atmosferi tanınmamıs olsalarda basarılı olan oyuncular sergiledikleri performans, sesler oldukca ürkütücü son derece begendigim bir film The Blair Witch Project.Devami niteliginde cekilen 2. filmde fena degildir.
rainman1986
rainman1986

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film i izlerken ne zaman bitecek diye üfleye püfleye bekledim.Bence berbat ötesi bir film bence zamanınıza yazık çünkü harika filmleri heyecanla izlemek dururken böyle kalitesiz filmleri sıkıla sıkıla izlemek işkenceden başka birşey değil bence...
mehtap6
mehtap6

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film çok fazla korku unsuru içermiyor bence sadece sesler ürkütücü birde karanlık olması. 7/10
ericcantona7
ericcantona7

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu filmi sinemada izlemiştim...:(binlerce izledim bu hayatta en kötü ilk 10'a girer...10/1!hatta o bile fazla...2.si daha güzel..
haceremail
haceremail

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence iyi merak uyandıran bir film...
gerçek olduğunu söyleyerek baya bir izleyici kitlesi yakalamıştı zamanında...
ozarkx
ozarkx

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Çok acayip bir film...Ama şartlar iyi olursa; karanlık ve filmin sesi de yüksek olursa ürkütücü bir film.....
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
amatör bir kamera çekimi olduğu için insanın başını döndürmeye birebir zaten o kadar abartmışlardı ki filmi yok gerçek yok bilmem ne filan... hiç bir özelliği olmayan vasatı bile aşamayan bir film
umutun
umutun

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film daha korkunc olsun diye gece izledik aksine uykumuz geldi.sonuna kadar izlemek biyük başarı.ama hakkınıda yemeyeyim olayların gercek gibi yansıtılması mükemmel bazı yerlerde aşırıya kaçmışlar onun dışında cok doğal gibi
esinesinesin
esinesinesin

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en etkili korku filmlerindendi, hatta sinema çıkışında arkadaşım, bence bu gerçek bir video kaydı demişti, ben ona gülmüştüm ama gerçekçiydi..
elif216
elif216

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
harika bi film di,adeta gerçek gibi.