zafer-calayoglu
26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
gerçek bir olay olduğunu smyledikleri bir durumdan yola çıkarak hazırlanan bu film ana bu hissi vermedi yeterli gelmedi sahneler olaylar anlaşılmıyor filmde çok karanlık var yani bunun bir alternatifini bulamamışlar kamera ile gece görüşüde yapsa derin karanlık olduğu için gene yetersiz kalacağından bu şekilde çekimi uygun mulmadım türünü hissettiremeyen bir başka korku gerilim filmi daha 10/3
amatör bir kamera çekimi olduğu için insanın başını döndürmeye birebir zaten o kadar abartmışlardı ki filmi yok gerçek yok bilmem ne filan... hiç bir özelliği olmayan vasatı bile aşamayan bir film
film i izlerken ne zaman bitecek diye üfleye püfleye bekledim.Bence berbat ötesi bir film bence zamanınıza yazık çünkü harika filmleri heyecanla izlemek dururken böyle kalitesiz filmleri sıkıla sıkıla izlemek işkenceden başka birşey değil bence...
Bu filmde tam anlamı ile hiçbir şey yok. Sıfır. El kamerası fikri kötü değil ama hiçbir şey görmüyorsunuz. Otur çamuru izle daha keyifli. Film bitse de gitsem diye beklemekten o kadar sıkıldım ki anlatamam. Bekledim bekledim bekledim o kadar bir şey olmadı ki. Ömrümden bir buçuk saat çaldı. Vasat bir film içim kıyıldı. Otur Youtuber'ların saçma sapan videolarını izle daha çok keyif alırsın. Vasat !