Rollercoaster
24 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Amerikan sinema klişelerine dayalı absürd komedi filmi Patlak Sokaklar.İnanılmaz güzel yerler yakalamışlar,gerçekten çok eğlendim.Seslendirme fikri ayrı bir güzeldi.Zaten ekip de yaratıcı elemanlardan kurulu,daha önceki işleri de hoşuma gidiyordu.Bence bu adamlara bir şans vermek lazım...6,5/10
Türkiye de çekilen nadir absürt komedi filmlerinden. Çıplak Silah, Airplane tarzına benzer bir iş çıkarmak istemişler. Küfürsüz komedi izlemenin tadını verdiğiniz için teşekkürler.
Batesmotelpro grubunu yillardir severek izliyordum ve böyle bir film bence tam yerinde oldu oyunculuklar çok iyi dublaj filme ayri bir keyif katmis .Ülkemizde bize komedi filmi diye yutturduklari dandik filmlerden Çok ama çok üst seviyede bir film . Vericeginiz Paranin hakkini vericeginden eminim .