Patlak Sokaklar-Gerzomat
2,6

Tuba Aksoy
Tuba Aksoy

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

20 Mart 2012 tarihinde eklendi
Absürd komediden hoslaniyorsaniz sevmeyeceginiz bir film degil... Grubun diger videolarini izlediyseniz ve begendiyseniz mesela öcümü almaya geldim brozak reklamlari minibüsteki bir kisi uzatir misiniz gibi nicelerini , bu filmi de begeneceksiniz hemen hemen her sahnede zekice düsünülmüs ince bir espri, ufak dokundurmalar, kelime oyunlari var. Mimikler de güzel...Oyunculuklari da çok dogal. grubun tam anlamiyla ilk filmleri oldugu da göz önüne alinirsa çok basarili... O kadar hevesli ve heyecanlilar ki (bunu çiktiklari programlarda gözlerinden okumamak imkansiz) bu yüreklerinde ki ask hiç solmasin, onlari filmi izleyerek yüreklendirelim ki bize geri dönüsleri muhtesem olsun daha da iyiye gitsinler... Sözün özü ben sevdim deneyin siz de seveceksiniz
Yusuf Sipahi
Yusuf Sipahi

19 Mart 2012 tarihinde eklendi
Geçtiğimiz haftasonu bu filme gittim ve çok eğlendim. Eğer Leslie Nilson' ın Naked Gun serisini beğeniyorsanız bu filme bayılacaksınız. Absürt komedi faktörleri, kelime oyunları var. Bir sürü ince espri mevcut. Son senelerde çevrilen doğru düzgün elle tutulur komedi filmi yok. Bu bence son senelerin en orjinal komedi filmi olmuş. Bence çok başarılı bir film. Güzel vakit geçirdim. Umarım devamını çekerlerse bozmazlar.