Julia Roberts'ın en süper filmiii tabii bi de işin içinde hugh grant oluncaaa ne diyebilirim..bırakalımda onlar konuşsun Julia'nın şu sözlerini hatırlarsınız umarım.. the fame thing isn't really real, you know. don't forget -- i'm also just a girl. standing in front of a boy. asking him to love her. Ve ühüüüüüüüüüüü .. :(
bi film bu kadar mı güsel olur ya....ne zamn ayrı bi zevk alıorum!! müzikleri efsanedir... she,aint no sunshine,when you say hothing at all....ah ah :(
bu film bence tarzında bir numarabenim herzaman dediğim bir laf vardır bir film çok iyiyse müzikleride o filme eşlik etmelidir bu filmin müzikleri de mükemmel özellikle ronan keatingin müziği enfes insanı etkileyen güzellikte herkese tavsiye ederim
şuana kadar çekilmiş en iyi romantik komedilerden biri.her ne kadar sonu itibariyle biraz eski Türk filmlerini anımsatsada çok güzel bi film.julia robertsda hugh grantda döktürmüş.
aşırı güzel bir film.bir julıa roberts klasiği.böyle bir oyuncuyu izlemek ayrıcalık diye düşünüyorum.ne derseniz diyin hollyvood un gelmiş geçmiş en büyük bayan oyuncusu bence julıa roberts.film o kadar güzelki anlatacak söz bulamıyorum.5 kere izledim.hala daha doyamadım.julıa nın izlediğim en iyi filmi.gerçi kötü filmi yok.ama bu en iyisi..