aşkın bu kadar iç burkan halini başka bir filmde bu kadar yoğun hissettiğimi hatırlamıyorum.hugh grant bu yüzüyle bu türün en gözde suratıdır çok naif ve masum bir ifadesi var. "kalbim bir buğday tanesi gibi değirmen taşının arasına sıkışmış, benim bu zayıf kalbimin bir acıya daha dayanabileceğini sanmıyorum " işte unutamadığım repliği.
film dedigin böyle olur... süper... hugh grant in ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bu filmde gördüm... bu adamın kendine has mimikleri bile filmi başka boyutlara taşımış julia da çok iyi iş çıkartmış ve senaryo muhteşem 10 uzerınden 10 kacıran cok sey kacırmıstır... izlediğim en iyi 5 film arasında diyebilirim...
Dün gece tekrar izledim belki 20 nci kez olmuş olabilir, film pek çoğumuzun belkide geçmişte hayalini kurduğu, bir aşk hiyakesinden yola çıkmış olabilir, benim için aşk filmleri arasında 1 numarada, oyunculuklar başarılı senaryo ilgi çekici..