Aşk Engel Tanımaz
4,3

arsev17
arsev17

24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Romantik filmlerin mimarlarındandır bu film.
dilosss
dilosss

26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
keyif verici son derece etkilendiğim bi filmdi haklıymışsın nico müzikleri süperrr:)
klace
klace

16 Aralık 2001 tarihinde eklendi
aşırı güzel bir film.bir julıa roberts klasiği.böyle bir oyuncuyu izlemek ayrıcalık diye düşünüyorum.ne derseniz diyin hollyvood un gelmiş geçmiş en büyük bayan oyuncusu bence julıa roberts.film o kadar güzelki anlatacak söz bulamıyorum.5 kere izledim.hala daha doyamadım.julıa nın izlediğim en iyi filmi.gerçi kötü filmi yok.ama bu en iyisi..
f-corleone
f-corleone

22 Nisan 2004 tarihinde eklendi
hugh grant süper bi adam ya,bu gülüş çokk az kişide var:)) romantik filmlerin başında gelenlerden birisi.. kafa yormadan izlenebilecek bi yapım.. harika bi ikili olmuşlar julia r. la.. kesinlikle izleyinn..
zerensomunkiran
zerensomunkiran

2 Nisan 2000 tarihinde eklendi
nerdeyim yahu.. uzun zamandır yokum ortalıklarda
hafize-2005
hafize-2005

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
julia güzel hugh güzel senaryo güzel e herşey çok güzel :) gerçekten güzel bir romatizmdi... sonuna bayıldım :)
keiraknightley-2
keiraknightley-2

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
müthis film. him'in love metal'i gibi bende love başyapıtı diyim bari. yanlıs küçükken izlediim filmlerdendi (yok abarttım kazık kadarmısım:P)nese altyazılı izlemiştim o zamanalar kafam allak bullak olmuştu o zaman pek sinir olurdum altyazılı filmelre sürekli bi tarafını kaçırırdım. (haha artık cnbce den baka tv izlemiyorum oysakı)neyse konudan baya uzaklastım . kesinlikle mütis 10/7
tropter
tropter

18 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşlar bana aşk filmi nasıl olur diye mesaj göndermişler.İşte cevabım aşk filmi böyle olur.İki oyuncuda o kadar tripsiz o kadar sade bir şekilde rollerini canlandırmışlarki insanı bu doğallık çok etkiliyor.İkinciside film için seçilen mekanların seçimi çok iyi.Hugh Grant ve Julia Roberts'ın gece yarısı ayışığı altında, muhteşem bir şekilde aydınlanmış, o güzelim parktaki buluşmaları çok muhteşemdi.Hugh Grantin semt pazarında gezerken arka fonda mevsimlerin Aint No Sunshi şarkısı eşliğinde değişimi dahiyanece bir fikirdi bence.Hugh Grant'in arkadaşını canlandıran İngiliz oyuncuda çok şirin ve hoş bir karakter çıkartmış ortaya.Hugh ve Julia'a birbirlerinede çok iyi yakışmışlar.Film insanı çok etkiliyor ve hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bir rüyaya inandırıyor insanı.Resmen insana ,böyle bir aşk yaşamadan bu dünyadan gitme şeklinde bir mesaj veriyor sanki.Film sanki Pretty Woman filminide andırıyor.Sadece Julia Roberts rolünü değiştirmiş.Pretty Woman'da fakir kızdı buradada film yıldızını canlandırmış.Birde size bir bilgi bu filmin senaryosunun gerçek hayattan, Madonna ile ona aşık olan ünsüz ve fakir bir aktörün aşkından esinlenerek yazıldığı söyleniyor.Ama filmin benim için en etkileyici ve unutamayacağım sahnesi,Julia Roberts'ın kendisini,sen bir yıldızsın seninle beraber olamayız diyerek rededen Hugh Grant'a 'Aslında Bende Bir Sıradan Kızım Ve Karşında Diz Çökmüş Senden Beni Sevmen İçin Yalvarıyorum' şeklindeki o etkileyici cevabıydı.
fundabah
fundabah

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmin bir sahnesinde Julia Roberts aşkını diz çöker gibi itiraf ediyor. Bu sahne için bile tekrar tekrar izlemeye değer.
tuffy34
tuffy34

10 Şubat 2004 tarihinde eklendi
Bu filmin üstüde romantik komedi tanıyan var mı? Tanıştırsa bizi..
niena
niena

3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
izleyenlerin bu filmi nasıl iyi bulduklarını hatta izlediğim en iyi aşk filmi dediklerini hiç bi zaman anlamamışımdır ve anlayamıycam da sanırım..senaryoda hiç bi orjinallik yok,oyuncular her zamanki oyunculuklarını sergilemişler,bundan çok daha iyi performansları var hatta..ve son olarak da hugh grant kendisine karşı olan negatifliğimi daha da perçinlemiştir...bu filme hayran olan arkadaşlar,emin olun çok çok daha iyi aşk filmleri var..
cmalgac
cmalgac

3 Kasım 2016 tarihinde eklendi
Başlı başına oyunculuk. Tamam Londra'nın güzel bir semtinde geçiyor, konu da fena değil ama filmdeki çok az oyuncunun mükemmel performansı filmi kategorisinde üst raflara koymaya yeter.
luisablack
luisablack

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
romantik komediler arasında bir numaram bu filmdir. ne kadar izledim hatırlamıyorum ama hiç bir zaman sıkılmadım. bir kere julia roberts ve hugh grant rollerine çok uymuşlar,birbirlerine de. rhys ifans da gayet dozunda bir komedi unsuru katıyor filme. en çok sevdiğim şarkılardan biri olan ain't no sunshine, she, i do, notting at all gibi hepsi birbirinden güzel şarkıları içeren soundtracki de cabası. konu sıradan evet biliyorum :) ama kim böyle bir aşk hikayesi yaşamak istemez ki ?
ondernurtekin
ondernurtekin

27 Eylül 2001 tarihinde eklendi
Bu kadar harika, bu kadar güzel bir film olamaz... bir Julia Roberts hayranı olmama ve en önemliside bu filmde yaşananları bu filmi izlemeden 1-2 hafta öncesine kadar yaşamış olmam beni bu filme bağladı ve VCD arşivimin en başında yer alıyor...
mimren18
mimren18

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Seyrettiğim en iyi modern aşk masallarından ve aynı zamanda romantik komedi filmlerinin zirvesi. filmi ne zaman tv de görsem seyrediyorum. Replikleri ezberler gibi olduğum film. (: