Julia Roberts'ın en süper filmiii tabii bi de işin içinde hugh grant oluncaaa ne diyebilirim..bırakalımda onlar konuşsun Julia'nın şu sözlerini hatırlarsınız umarım.. the fame thing isn't really real, you know. don't forget -- i'm also just a girl. standing in front of a boy. asking him to love her. Ve ühüüüüüüüüüüü .. :(
arşivde bulunması gereken filmlerden bi tanesi.neden bilmiyorum ama beni çok etkilemişti bu film ve her defasında aynı hazzı duyuyorum.hugh grant ve julia roberts çok güzel tamamlamış birbirini ve çok hoş bi film çıkmış ortaya.
film dedigin böyle olur... süper... hugh grant in ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bu filmde gördüm... bu adamın kendine has mimikleri bile filmi başka boyutlara taşımış julia da çok iyi iş çıkartmış ve senaryo muhteşem 10 uzerınden 10 kacıran cok sey kacırmıstır... izlediğim en iyi 5 film arasında diyebilirim...
bu zamanda böyle filmler çekilmiyor...aslında oldukça sıradan ama oldukça da samimi...evdeki çocuk spike mıydı ne..çok komik bi tip.en iyi olmasada oldukça ii.10/8
Çekildiği dönemde gideri vardı belki ama şu dönemde bu kadar iyi filmler varken çok çok vasat. Çok iyi eleştirileri olduğu ve neredeyse klasik romantik filmler arasında sayıldığı için izleyeyim dedim . Sonuçta klasikleşmiş filmler genelde çok çok iyi filmlerdir. Fakat bu film benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Konu çok basit , replikler çok kötü , çok yavaş ilerliyor... [spoiler]Anna karakterinin dengesiz tavırları yok artık bu ne saçmalık dedirtiyor...[spoiler]
Sade tertemiz bir film . Julia roberts in sadece sapasal adama islak islak baktigi sahneler yada sapsal adamin dahada sapsal ev arkadasi icin bile izlenebilir. Joe black te claire forlani bakardi boyle titreterek gozlerini brad abimize .
Senaryosu kendine has ancak çok fazla ilgi uyandıran ve kendi içine çeken bir yapım demek biraz zor olabilir. Romantik- aşk filmlerinde aradığınız o masalsı dokuyu bulmak da zor. Kaliteli oyunculara rağmen bana kalırsa aldığı puanın biraz daha altını hak eden bir yapım. Kötü değil ancak iyi klasmanına koymak biraz fazla iyi niyetli bir yaklaşım olur diye düşünüyorum.
Çıktığı dönemde ilgi uyandırmış ki romantik filmlerin zirve olduğu bir dönemden bahsediyoruz. Muhtemelen bunun da ekmeğini yediğini düşünüyorum ancak günümüzde bana kalırsa pek çok rakibi var diyebilirim. Orta halli bir aşk filmiydi demek en hakkaniyetli olanı olacaktır.