Başlı başına oyunculuk. Tamam Londra'nın güzel bir semtinde geçiyor, konu da fena değil ama filmdeki çok az oyuncunun mükemmel performansı filmi kategorisinde üst raflara koymaya yeter.
Senaryosu kendine has ancak çok fazla ilgi uyandıran ve kendi içine çeken bir yapım demek biraz zor olabilir. Romantik- aşk filmlerinde aradığınız o masalsı dokuyu bulmak da zor. Kaliteli oyunculara rağmen bana kalırsa aldığı puanın biraz daha altını hak eden bir yapım. Kötü değil ancak iyi klasmanına koymak biraz fazla iyi niyetli bir yaklaşım olur diye düşünüyorum.
Çıktığı dönemde ilgi uyandırmış ki romantik filmlerin zirve olduğu bir dönemden bahsediyoruz. Muhtemelen bunun da ekmeğini yediğini düşünüyorum ancak günümüzde bana kalırsa pek çok rakibi var diyebilirim. Orta halli bir aşk filmiydi demek en hakkaniyetli olanı olacaktır.
Bu kadar harika, bu kadar güzel bir film olamaz... bir Julia Roberts hayranı olmama ve en önemliside bu filmde yaşananları bu filmi izlemeden 1-2 hafta öncesine kadar yaşamış olmam beni bu filme bağladı ve VCD arşivimin en başında yer alıyor...
Julia Roberts'ın en süper filmiii tabii bi de işin içinde hugh grant oluncaaa ne diyebilirim..bırakalımda onlar konuşsun Julia'nın şu sözlerini hatırlarsınız umarım.. the fame thing isn't really real, you know. don't forget -- i'm also just a girl. standing in front of a boy. asking him to love her. Ve ühüüüüüüüüüüü .. :(
aşkın bu kadar iç burkan halini başka bir filmde bu kadar yoğun hissettiğimi hatırlamıyorum.hugh grant bu yüzüyle bu türün en gözde suratıdır çok naif ve masum bir ifadesi var. "kalbim bir buğday tanesi gibi değirmen taşının arasına sıkışmış, benim bu zayıf kalbimin bir acıya daha dayanabileceğini sanmıyorum " işte unutamadığım repliği.
senaryo orjinal değil belki ama hep neyin işlendiğinden ziyade neyin nasıl işlendiğinin daha önemli olduğunu düşünmüşümdür... eğlenceli bi filmdi...romantik komedi sevenler mutlaka izlemeli...
ya olay basit aslında, yaşanan zamanı anlatan güzel bi romantik film ve bazılarına göre sıradan..aslında geniş bakış açısıyla bana göre de sıradan ve masalsı ama bu filmde bambaşka,sıcacık bir şeyler var. oyuncuların her biri birbirinden sevimli, rolüne uygun,eğlenceli ve kendince dev adam. başroller zaten su götürmez derece başarılı insanların ellerinde.bilmiyorum ya müzikleriyle,oyuncularıyla bin defa da seyretsem asla bırakamayacağım bir film sanırım.
' the fame thing isnt really real you know,.. dont forget, im also just a girl, standing in front of a boy, asking him.. to love her ' repliği filmin özetidir.
bu film bence tarzında bir numarabenim herzaman dediğim bir laf vardır bir film çok iyiyse müzikleride o filme eşlik etmelidir bu filmin müzikleri de mükemmel özellikle ronan keatingin müziği enfes insanı etkileyen güzellikte herkese tavsiye ederim