Oğuzhan I.
2 Nisan 2014 tarihinde eklendi
konu olarak farklı iyi de sayılır ama filmden zevk aldığımı soyliyemem fransız sinemasının klasik hali bence karakterterlerin duyguyu yedirme olayı fena sayılmaz.
Açıkçası beklentimin çok altında buludum. Aşırı derece de pornografik sahneleri rahatsız ediciydi ve filmden soğumama sebep oldu. Gereksiz yere uzatılmış sahneler insanda izleme zevki bırakmıyor. Klasik erotik Fransız filmi gibi. Neresinde dram var anlayamadım. Bir de Cannes'da ödül aldı. Hakkettiğini düşünmüyorum.
3 saatimi alan şu filmde bütün suç şu mavi saçlı oruspunun, kızı hamile kadınla aldatıp kıza regliyim megliyim diyor o kızda kendini yanlız hissediyor tutunucak bir yer arıyor hata yapıyor sonra mavi saçlı sktir git diyor aldattın bni o kızda derbeder oluyor kendini suçluyor ne yaptm bn die ama mavi kafalı piç te hamileyle sevgili oluyorlar bütün suç mavi saçlı oruspu çocugunun bk nasıl sinir oldum ya ...