Dracula: Başlangıç
1,8

Arda BT
Arda BT

12 Mart 2021 tarihinde eklendi
Tarih diye bir şeyi unutmuşlar çok saçma bir film
Böyle saçma bir film olamaz hiç mi tarih bilmiyorsunuz?
Çok berbat bir film ve Türkler hakkında çok fazla yanlış bilgi var.
Zeynep Kaya
Zeynep Kaya

26 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Tarihle alakası yok. İğrenç ötesi bir film. Kendi pisliklerini saklamak için tarihe pok atmışlar. Yazıklar olsun bu film yasaklanmalı!
Uğur Özer
Uğur Özer

23 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Gerçekle ilgilisi olmayan Türkleri kötülemek için yapılmış bir filden ibaret bu film yada bunu. Gibi filmler sayesinde popülizm oluşturmaya çalışıyorlar
Tuğrul Kunerken
Tuğrul Kunerken

24 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Tam bir fiyasko kurguda kötü. tarihi niteliğide sıfır. Yaşanan gerçek olay ve karakterlerle ilgisi yok
Ahmet Büke
Ahmet Büke

28 Ocak 2021 tarihinde eklendi
on numara beş yıldız fantastik vampir filmi. Orijinal konulu güzel film. Türklere hakaret falan var ama önemsiz. sanki biz çektiğimiz filmlerde diğer milletleri melek gibi gösteriyoruz... bırakın bu işleri.. her ulus kendi tarihini kendisine göre yazar... bu çok doğal... fantastik filmleri seviyorsanız kaçırmayın...
Sinemguven1907
Sinemguven1907

5 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Puanım mi?SIFIR
Bu kadar Türklerin aşağılanması filmin başında bile tahammul edilemeyecek bir durum.Yarisina gelmeden Reyting almasın diye kapattım.Sonunda olaki bir ihtimal dahi Osmanlı kazanacak olsa ki eminim öyle olmuştur başlarındaki bu durum bile katlanilamazdi....Bir de Turkiyede bugün. Sıradaymış....Neye goreeee....
emine arslan
emine arslan

4 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Hayatımda bunun kadar saçma, bunun kadar tarihi çarpıtan bir film görmedim. İzlerken sinirden kendinize hakim olamayabilirsiniz.
Abella Dobre
Abella Dobre

4 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Gerçekle kurguyu birleştirip kurguyu gerçekmiş gibi göstermeye çalışmak tam bir saçmalıktı. Dracula vampir ve vampirler gerçek değil. Kazıklı Voyvoda kişisi gerçek bir kişilik bununla draculayı birleştirmek hangi fantezinin sallamasyonu. O adam din dil ırk gözetmeksizin insanları öldürüp kazığa oturtup öldüren bir cani bunuda sebepsiz yere yapıyormuş. Buradaysa kahraman olmuş. Ne acıtasyon kasmışlar şirin göstermek için. Şaşırdım mı hayır. Her zamanki amerikanın en iyisi biziz biz hangi kurgu süper kahramanı yaratsak o iyidir hep dünyayı insanları abd kurtarır manipülasyonu var. Şunların saçmalıklarını izleyip para kazandırtmaya gerek yok.
RedKD Gaming
RedKD Gaming

4 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Filmde olmayan yalan şeyleri gösteriyolar türkler hiç bir çocuğa el kaldırmamıştır kaldırmazda tamamen zırva ve yalan bir film.Osmanlıyı kötülemektedir
mustafa ulutas
mustafa ulutas

3 Ocak 2021 tarihinde eklendi
En çok güldüğüm kısmı.
“Tarihten silinceye kadarmış” 
Gücünüz yetmemiş uydurma bir drakula yaratmışsınız. Osmanlı imparatorluğunun gücünün ispatı bir film olmuş
Türkoğlu Esra
Türkoğlu Esra

2 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Saçma sapan bir filim türkleri anca hayali ultra hayali kahramanla yenmeyi hayal etmişler birde mağdur edebiyatıyla haklı görünmeye çalışmışlar tarih sizi nasıl alt ettiğinizde yazılı siz anca uydurma sinema kahramanlariyla yenmeyi hayal edersiniz o sizin hayali kahramanınızı yollayın kazık nereye nasıl geçirilir gösterelim
Diren Kadir
Diren Kadir

1 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Fatih 1000 asker istiyor, neden? Cevabı, filmin dönem filmi olması nedeniyle tek yıldızı emege saygı diyerek verdim, yoksa güzel film, Kanuni Sultan Süleyman olsaydı 4 yıldız verirdim.
ZaZa S.
ZaZa S.

31 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Malesefki ne elestriyi yazan, nede puan veren normal izleyici, milliyetcilikten sadece at gözlükleri ne gösteriyorsa, onu görüyor.
1: bu bir fantezi film. Tarihi bir döküman degil!
2: bir filmi izleyip, o filmi degil, "osmanli yanlis gösteriliyor" diye elestrimi olur?

Osmanli devleti, baska bir ülkeye saldirip, insanlari öldürüp, o ülkeye kanla sahip oluyor, haraca/vergiye bagliyor ve bu sizin icin cok normal birsey! Ama filmde bunlar ayni böyle gösterilince, bu film cok kötü. Niye? osmanli kötü gösteriliyor.

Egerki bir insan, ona ait olmayan bir eve girip, o evde yasiyanlari öldürüp, yemeklerini ve parasini calip, üstüne üstlük o evde yasamaya basliyorsa, bu o insanin iyi degil, kötü oldugunu gösterir. Osmanli devleti, ona ait olmaya transilyaya saldirip, insanlari öldürüp, sehirlerini yikip, o ülkeye zorla sahip oluyorsa ve haraca bagliyorsa, bu osmanlinin iyi degil, kötü oldugunu gösterir.
Ama benim milletimde nerde bu gercegi görmek! Anca milliyetcilik oynasinlar.
Eren E
Eren E

20 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Sonuna kadar ırkçılıkla yoğrulmuş, Türkleri nasıl kötüleyebilirizi amaçlamış bir, Tarihi tek taraflı olarak ele alıp yorumlamış bir film.
Onur A
Onur A

18 Eylül 2019 tarihinde eklendi
O adamın Türkleri ve Türk generalini öldürdüğü sahnede kapattım film'i. Rüyalar uyurken güzeldir beyler. Uyanın artık bırakın hayal kurmayı.