ercanataseven
2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir film.Filmin başında descartesin "düşünüyorum öyleyse varım"sözünü görüyorsunuz.descartes bu söze herşeyden,yaşadığı dünyadan,kendisinin varlığından şüphe ederek başlamış ve sonuç olarak düşünüyorum öyleyse varım sözüne ulaşmıştır.tam bu filme uygun bir sistematik şüphe zinciri.matrix filminin felsefi türü diyebiliriz.sanırım filmi beğenmeyenler matrix gibi aksiyon dolu bir film beklediklerinden beğenmediler.
mükemmel bir film. yapım yılı olarak matrix ten sonra çıksaydı kesinlikle aynı değeri görürdü. ama malesef su yüzüne çıkamadı. konu ve işleniş olarak çok hoş. kesinlikle seyredin.
Matrix'i sorgulattığı soru yüzünden seviyorsanız büyük ihtimalle bu filmi de seveceksiniz.aynı yıl çıktığı için Matrix'in gölgesinde kalan bir film.Matrix'in sorgulattığı soruyu farklı bir şekilde soruyor.Matrix kadar iyi değil ama büyük bir fark yok.