Gökdelen
3,9

Ankarali0606
Ankarali0606

25 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Rampage filminde ki hayal kırıklığından sonra bana çok iyi geldi Dwayne Johnson muhteşem bir oyuncu ve görsel efektleri mükemmeldi baştan sona aksiyon heyecan doluydu film, filmi çok ustaca bir iş olmuş lakin bazı sahneler cidden abartılı olmuş o abartılı sahneler heyecan vericiydi ama çok abartıya kaçmışlar ama yinede 5/5 puanı hak ediyor
tersköşeli
tersköşeli

10 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Dwayne jhonson yine harika bir film çıkarmış. Aksiyonu bol, görsel şöleni bol . Arkadaşlarınızla da ailenizle de sevgilinizle de tek de izleyebilirsiniz her türlü epey eğlenceli olacaktır .iyi seyirler
Muhammeda180
Muhammeda180

9 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Konusu iyiydi. Filmdeki bazı şeyler abartılı olsa da yine de iyiydi. Görsel efektlere zaten sözüm yok. Dwayne Johnson'ın başarılı olduğu nadir yapımlardan.
Levent K
Levent K

5 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Ben gokdelen filmini sinemada izledim ve gerçekten çok beğendim. Ve herkese tavsiye ederim.filmin sonu çok güzeldi.
Joker Truck
Joker Truck

4 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Tek kelime ile mükemmel,diyecek başka bir şey yok.Görsel efektler başrol oyuncusunun etkileyici performansı ve filmin konusu, senaryosu ve kalitesi her yönden gerçekten başarılı bir yapıt ortaya çıkmış..