Serinin kurgudsal anlamda en sağlamı. Mel Gibsonu sinema dünyasına taşıyan üçlemenin aksiyon olarak zayıf halkası. Yine de çok iyi bir başlangıç. Bence atmosfer ve kurgu Mel Gibson ile birleşince yapıldığı tarih de göz önüne alınınca baya sağlamından bir yapım ortaya çıkıyor. 10/9
filmde konu gayet başarılı ve gerçekçi bir şekilde işlemiş.oyunculukda güzeldi.nostalji bir film olmasından dolayı bu filmde Mel Gibsonı ise çok genç ve yakışıklı biri olarak görüyoruz:)
Gayet iyi bir film. 1979 yılında çekilmiş olmasına rağmen, bugün bile keyifle izlenebilecek ender filmlerden. Mel Gibsonın genç halini de görüyoruz. Bir bilimkurgu klasiği kesinlikle.
bu film bence mel gibson ile o kadar özleştiki karakteri tam oturdu.ya acayip ii film olmuş zaten mel gibson hangi kötü filmde oynadı ki!!ama mad max 4 gelirse cok ama cok daha ii olur mel i 4 de görmek cok güzel olur.
MadMax 1 bu görseldeki afiş değil bu 3 le aynısını kullanmışsınız. Mad Max 'ı anlamak, o tadı almak için birinci film en iyisidir. Mel Gibson'un yer almadığı yeni seriler asla öyle keyifli ve gerilimli değil.
1)Zamanının ötesinden bir kesit sunar gibi.Mıller'ın hayalgücü ve dehası takdire şay'an 2)Sahnelerin çekiminde yararlanılan üstün aksiyon yaratma gücü de takdir'e şay'an. Bu zamana kadar hep filmin saçmalıktan ibaret oldugunu zannedenler var ise önyargılarını hemen bir kenara atyıp seyreylesinler. Yalnız filmin bilimkurgu nosyonunu anlayabilmiş değilim.neden bk olarak lanse edildiğini. biraz müzikal biraz aksiyon biraz gerilim bu üçlünün bileşimi puan da 9/10
Sevgili Beyazperde okurları at gözlüklerini çıkarın eğer bu filme laf atıyorsanız ve beğenmiyorsanız. zira kimse bu filmi size zorla izletmemiştir eğer bu filmi izlediyseniz. yüksek ihtimal bu filmi kafanızlda belirli beklentiler oluşturarak izlediniz ve beklentileriniz karşılıksız kaldı eğer beğenmediyseniz. nedeni arkadaşlar bu film 1979 yapımı tamam sinema doruklara ulaşmıştı o yıllarda fakat aradan 31 yıl geçmiş ve binlerce film daha çekilmiş . her bir film bir öncekinden daha iyi imkanlalrla çekilme şansına ve tecrübesine kavuşmuş özellikle de aksiyon filmlerinde. siz şimdi mad max i bir g i joe veya yine aynı türün bir terminator salvation ıyla mukayese ederseniz büyük bir yanlış içine girersiniz.
Y1llar önce özel bir TV kanal1nda verildiginde; ayn1 saatte "vahsi orkide" oldugundan bana ailem izlettirmemisti. Ama bugün izledim ve bunca y1l bekledigime degdi. Süper bir film...