Borinho
5 Mart 2016 tarihinde eklendi
Olmamış filmdir.... Kısa net.... Bir sonraki hamlesi tahmin edildiğinden sıkıcı boyutta ilerleyen, tahmin edilen şekilde ilerleyen ve bu yüzden sıkılacağınız filmdir. Aniden dünyamızda beliren uzaylıların dünyayı ele geçirme macerasını izlediğimiz filmde keşke uzaylıları ya da keşke saldırı boyutlarını daha çok görseydik diyerek sinemadan uyuyarak çıktım. Finalini açık bırakarak 2. Filme hazır olun denilen filmi seyretmezseniz gerçekten birşey kaybetmezsiniz. Hem en azından bahaneniz de hazır olur. Ben daha önceki 4 dalgayı seyretmedim diyebilirsiniz.
Gerçekten çok saçma bir hikaye ama saçmalıklarıyla bol bol güldürüyor. Filmi izlerken asla mantık aramamalısınız çünkü çıldırabilirsiniz. Fazlasıyla tahmin edilebilir ve klişe dolu bir hikayeyi kafa dağıtmak için izleyebilirsiniz. İkincisi veya benzeri çekilirse sırf keyfine açıp izleyeceğim.
Bağımsız eleştiri yapıcak olursak fragmanlarında aslında anlatılmak istenen dünyanın yok oluş senaryosu gibi gözüküyor olsada filmi izlediğinizde aslında olayların hızlıca işlenmesi gibi kötü yani gibi filmin türü kağıt üstünde bilim-kurgu gibi olsada aslında belli bir türü olmayan ve filmin ikinci yarısında kesinlikle uykunun geleceği garantisini veririm ve kesinlikle izlrmemenizi tavsiye ederim