kews K.
13 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Filmi felsefik açıdan izlemelisiniz, tabi bunu yorumları okuyarak değil. Ben filmi gerçeklik arayarak izledim , sonra yorumlar aydınlattı ve gerçeklik aramadan felsefik açıdan hatırladım , o zaman herşey yerli yerine oturdu. Anlatılmak istenileni yavaş olarak değilde biraz aksiyon biraz yapay gerçeklik temasında anlatarak en son vurucu darbeyi yapıyor. Filmden sıkılmazsınız , çünki gerçekten sıkmıyor aksine merak ettiriyor , izleyin sonrasında konuşalım derim :)
Mükemmel bir film. Filmi izlerken her ani na dakikasina dikkat etmeniz gerekiyo hic bi sahneyi kacirmadan izlenmesi gereken bi film . Filmin bitmesiyle bitmeyen nerde ne oldugunu anlamaya calistiginiz cok guzel basarili bi film . Iyikide izlemisim . Kesinlikle tavsiye ediyorum . Film bittikten sonra 2 gun boyunca film analiziyle ilgili yorumlari okudum farkli bakis acilarina sahip olanlar var . Konusu farkli sekillerde yorumlanmis. Guzel ve basarili