Hamza Y.
27 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN GÜZEL,EN AKSİYONİK FİLM.GERÇEKTEN ÇOK USTA OYUNCULARI ÇOK GÜZEL ROLLERE BÜRÜMÜŞLER VE ORTAYA BUNUN MEYVESİ OLARAK HARİKA BİR AKSİYON FİLMİ ÇIKMIŞ...
filmin kadrosu sinema tarihinde çekilen en iyi kadroya sahip,kimse bunun aksi iddaa edemez ve ilk 2 filmde bu kadar kaliteli oyuncuyla başarılı bir uyum yakalanmaz korkusunu ortadan kaldırdı.filmin 3. serisinde ise bu endişe dahada azalmasına rağmen ilk filmlerdeki kadroyu koruyarak üzerine yeni isimler eklemsi yine aynı soruyu dooğurdu
Film bir kuşağın heyecanla beklediği kişilerin aynı karede görünme keyfini yaşatan,sadece dikilseler bile bir araya geldikleri kendi dönemlerine ait aksiyonları filme dahil ettikleri , o kuşağın ergeni olarak müthiş keyif aldığım bir başyapıttır . Hepsine uzun bir ömür diliyorum