Kleopatra
2 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Filmi begenmeyenlerdenizm. Ismi ilginç geldi izledim . Ama değmez. filmde bir kadına yapılan yada yapılmaya çalışılanlari aklım almadı. sadist duygulara bürünmüş bir adamın ssapkinlilarini izledim.
Hayatınızdan çalınmış bir 2 saat 9 dakika. Vakti değerli olanlar bunu daha iyi yapımlar için kullanabilirler. Hayatımdan 2 saat gitti ve bunun geri dönüşü maalesef yok. İzlemeyin.
yeminle izlerken zor dayandım.bence adı saçmalığın elli tonu olmalıydı.allah aşkına hangi kadın böyle saçma sapan bir ilişkiye dayanır.dayanamadıkları gibi birde izleyici kitlesinin çoğu kadın.olumlu yorum yapanların çoğu kadın.senaryo berbat ötesi.uyduruk bişi işte. gidin süper mario oynayın daha iyi birşey yaparsınız emin olun :D ayrıca illa yıldız vermek gerekiyor. imkan olsa eksi yıldız versem...0.5 yıldız bile çok fazla
Reklamı iyi yapılan bir filmdi. Beklentimin tavan yaptığını söyleyebilirim. Filmi izledim ancak hiç de beklediğim gibi değildi. Sıkıcı sahneler arasına serpiştirilmiş farklı sevişme sahneleri, fantezilerle kurulu uzun metraj bir sinema filmiydi. İzlense de olur, izlenmese de. İzlemeyenler emin olsun ki bir şey kaçırmamış olacaklardır.
4,2 ile IMDb 'ye "Hatasız kul olmaz" diyerek geçiştirelim.Kitabından yola çıkarak da erotik film diyerek geçiştirmeyelim!Anastasia'nın masum ve sıcacık duyguları ile Christian'ın gizli dünyası arasında sıkışan o tutkulu aşk sizi ağlatmaya yetecektir.Erotik sahneler var mı derseniz,iki insanın pornografik olmayacak ölçüdeki çıplaklığı,yerli filmlerimizde üzerinde kıyafet olmasına rağmen kadınların pardon diyerek söylüyorum azgınlık belirtesi göstererek adamların üzerine atlaması kadar erotizm yüklü değil derim (bkz.Çakallarla Dans).Sadede gelirsek bir nevi imkansız aşk,hayal kırıklığı,karşı konulamaz içsel dürtülerin hakim olduğu,Dakota Jonhson'ın masumane,Jamie Dornan'ın cezbedici oyunculuğuyla izlenmeli,izlettirilmeli bir film.
Ahh ahh bi kitap bu kadar katledilebilir. Yazık valla... Başrol kadın hiç ama hiç olmamış bir kere Anastasia nın daha zayıf olmasi ve saçlarına hukmedemeyen bir yapıya sahip olması şartti. Muzip zeki bi kadın olmalıydı Dakota gibi ezik bi tip Asla değil. Grey rolü fiziksel olarak ok ama kitapta son derece kontrol manyağı yemek konusunda takıntılı ve müthiş derecede sahiplenici bir adamdan filmde eser yok adam kanın elini yeterince sık tutmadı bile ki bu önemli bi nokta. GREY sapık ve acımasız yanları olan biri gibi görülürken aslında ne dendi zarif ve sahiplenici hatta yaralı bi adamken bunu filmde hissetmek mümkün . Ve kitabın can alıcı noktası olan karşılıklı maillesmeler filmde es geçilmiş. kısacası kitaba hayran kalanlar filme Gitmesin. Bırakın Ana ve Cristian hayallerinizdeki gibi kalsın :(
ence tam bir başyapıt film! Tabiki de kitabını okuyanlar biraz hayal kırıklığı yaşayacaklardır. Her kitaptan film uyarlamaları tamamen beyaz perdeye geçirilemez. İzlemeye değer. :)
Kitabı okumadım. Bu nedenle çok etkilenmedim. Ülkemizdeki kültür düzeyi, kadınların uğradığı şiddet ve tecavüz oranlarını düşündüğüm zaman bize göre bir film olmadığı ve yasaklanması taraftarıyım. Sapıklara kötü örnek olabilecek tehlikeli bir film.
Emeğe saygı gösteriyorum.Konu güzel ama bundan daha iyisini yapabileceklerini kendileri de fark etmiştir. Kitabı okumadım ama film çok sıkıcıydı. Konuşmalar soğuk ve sıradandı. Etkileyici olan şey ise müziklerdi. Müziklerde olmasa zaten film izlenmeye bile değmez.
Bu kesinlikle muhteşem ötesi, harika kitabını okuduğum günden beri bu filme ve kitabına aşık oldum bağlandım resmen filmini ve kitabını şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle buna değer.
Kitaptaki hayal ettiğiniz aşk ve heyacanı oyuncular gayet güzel betimlemiş ve hissederek oynamışlar. +18'lik bir film olduğunu unutmayarak doğru arkadaşlar ve kişilerle gitmeniz tavsiye edilir. 4 puanı çok rahat hak ediyor.
Oyuncu seçimin bariz bir şekilde yanlış bence. Kitaptaki anlatılan tiplerle oyuncuların arasında uyuşmazlık var. Matt Bomer ve Alexis Bledel oynamalıydı.