Şamil Ö.
20 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Arkadaşlarımın çoğunun olumlu yorumlarını dinleyerek izlemeye karar verdiğimden dolayı beklentilerim yüksekti. Fakat beklentilerimi karşıladı demek doğru olmaz. İzlerken nadiren de olsa bazı yerlerde sıkıldım. Bu kadar çok kişinin yorumlarını dinledikten sonra film tamamiyle mükemmel olmasa da en azından iyi bir senaryo beklerdim fakat senaryo da gayet basit kalıyor. Maddi yönden ayrı uçlarda olan iki insanın birinden diğerine hükmetmeye çalışmasını anlatıyor. Film adına yapacağım tek olumlu yorum başrolü paylaşan kadın ve erkek oyuncu. İkisi de çok iyi iş çıkarmış, onun dışındaki herşey gayet sıradan, herhangi bir vasat filmde olabilecek düzeyde.
film belki ülkemizin bazı kesimleri tarafından hoş karşılanmayacak olsada gerçekten başarılı bir film olmuş aşkın için ne kadar ileriye gidebilirsin :))
Kitabını okumadım ama filmi beğendim.Sevdiğin kişi uğruna neleri göze alabilirsin kesinlikle diğer romantik filmlerden farklı sonu hayal kırıklığına uğratsa da 2.film geleceği için olduğunu düşünüyorum,izlenmeye değer
Öncelikle filme porno gözüyle bakacak olan birçok arkadaşımız olacak.Film bir kitaptan uyarlama ve bu uyarlama bir üçleme,her kitabın yaklaşık 650 sayfa olduğu bir üçleme.Kitabı okuyan kişiler filmin asla porno olarak düşünmeyecektir.Fakat izleyen arkadaşlarda çok umutlanmasın derim,özellikle kitapları okuyup giden arkadaşlar.Detaylar çok yüzeysel haliyle ve okurken hissettiğiniz ruhu duyguyu ben perde de alamadım.Ama izlenmez mi elbette izlenir :) şimdiden iyi seyirler
kitabını severek okuduğum filmi büyük bir merak ve üst düzey beklentilerle bekledim.650 sayfalık ilk kitabın uyarlaması olan film konunun 120 dk ya sığdırılmak zorunda olması nedeniyle konu ana ahatların dışına çıkamamış.kitaptaki bir çok detay,psikolojik yansımalar ve monologlar,iç sesler yok edilmiş.ama yinede kaliteli bir iş çıkmış.sadece beklediğimden daha fazla pornografik görsele sahipti.sevişme sahneleri bu kadar ayan beyan değilde biraz daha esrarengiz tutulabilirdi.adrenalini,gerilimi,duygusu çok güzeldi.anastasia karakterini çok güzel oturtmuşlar ve oyuncu kitabı okurken kafanızda canlanan kıza çok benziyor.grey biraz toy kalmıştı.biraz daha oturmuş hatlara sahip sert bir karakter olabilirdi.güzel,sıra dışı bir film.romanı kadar olmasa da izlemesi,tecrübe etmesi güzeldi.
Kitabı okuyanlar çok büyük bir hevesle gitmemeli diye düşünüyorum sonuçta herkesin hayal dünyası farklıdır ama şahsen ben çok heyecanlandım :)) Dvdnin ne zaman çıkacağını bilen varsa yazabilir mi bu arada ?? kesinlikle almam lazım birkaç defa daha izlemek için :)
Seriyi daha önce okumuştum ve bu yüzden de filme büyük bir beklenti içinde gitmedim açıkçası.Film genel olarak beklentilerimi karşıladı ama filmdeki geçişler gerçekten çok kötüydü eğer kitaplardan bihaberseniz bağlantı kurmanız biraz sorun olabiliyor.Oyunculukları başarılı buldum ve film müzikleri de gayet iyiydi.İzlemeye değer.
Öncelikle toplumun ne kadar onyargili olduğunu yorumlardan anlayabilirsiniz hiç biri anlayabilme zahmetine girmeden direk yadırgıyor ki o kadar fazla bir açık sahne yok anlatılmak istenen 2 zıt insanın bir birini kendine çekmesi,çerezlik bir film,serinin devamı daha güzel şahsen,adam kadın sayesinde sevgiyi buluyor, tavsiye ederim.