Eğlenceli bir film. Çekimlerden 8 ay sonra ölen Tuncay Kurtiz'i son filminde izlemek ayrı bir hüzün. Kadro sağlam, oyunculuklar vasatın üstünde. Yalnız senaryo detaylı ve özenli değildi. Ama izlerken sıkılmayacağanız bir yapım.
Bence keyifli ve eğlenceli bir filmdi. Özellikle oyuncuların performansları da çok iyiydi. Keyifli bir film izlemek ve iyi vakit geçirmek isteyenler için tavsiye edilebilir. Hoş bir filmdi. 3/5
Tuncel Kurtiz İlker Aksum ve diğer tüm oyuncuları rollerinin altından hakkı ile kalktıkları, abartısız bir komedi filmi olmuş. Günlük hayatta karşılaşmamız mümkün olan karakterler İzmir'in güzellikleri ile perdeye yansıtılmış. Yeşil Çam'a selam göndermeyi de ihmal etmediklerini söylemek gerekir. Gidin bu filmi izleyin ve güzel 2 saat geçirin derim. Sadece Tuncel Kurtiz'in gençlik yıllarını başka bir oyuncu üstlenseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama o kadarda olsun değil mi?
Buram buram İzmir ve aile kokan süper bir film olmuş. Ramiz Dayı'nın baba halini izlemek isteyenler için süper bir fırsat... Ayrıca bu filmden herkesin çıkaracağı çok önemli dersler var.