Stajyer
3,9

cevdet C.
cevdet C.

25 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Film resmen su gibi aktı. Filmde ara olduğunda, daha erken deği lmi ya diye saatime baktım. Verdiğim paraya değdi .
Sukru T.
Sukru T.

15 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Süper bir filmdi salonun yarısının kahkaha attıkları zamanlar oldu.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

11 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Zekice diyaloglar, iyi bir kurgu, sağlam bir senaryo ve tabi Robert De Niro... Zaten hikaye şüphesiz ilgi çekici. Başrolde De Niro ve Hathaway'ı görünce gitmemeniz için bir neden kalmıyor. Hikayenin işlenişi ve De Niro'nun otel odasında ağladığı sahne çok etkileyiciydi. Komik ve bir o kadar duygusal bir film. Bir işe sahip olmakla, bir işin size sahip olması arasındaki farkı net olarak anlayabiliyorsunuz ve yaşlansanız dahi bazı şeylerin hala ne kadar diri olduğunu idrak edebiliyorsunuz. Tek eleştirim final sahnesidir. Final beklendiği gibi olmasın diye uğraşılmış ve daha durgun bir final seçilmiş. İnsan bu filmde, son sahneyi düşündüğü gibi olmasını ister. izleyin pişman olmazsınız iyi seyirler...
Burak A.
Burak A.

2 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Süper bir filmdi. Dün akşam seyrettim. Sinemadakilerin yarısı bir çok sahnede kahkaha attı. Robert amca karizmasını konuşturmuş. Film hiç sıkmıyor. Bence gidin
Oktay O.
Oktay O.

25 Eylül 2015 tarihinde eklendi
FİLM GAYET SICAK VE ESPRİLİ ....TABİ YERLİ UCUZ ESPRİLERE ALIŞKIN İNSANLAR ZORLANABİLİR... SALONUN ÇOK AZ SAYIDA İNSANLA DOLMASI ÜZÜCÜYDÜ ...5 SENEDE KALSA YERLİ VE UCUZ FİLMLERE GİDECEĞİMİ SANMIYORUM....
Fundalina Jolie
Fundalina Jolie

21 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Stajyer, dinamik ve yalın senaryosuyla keyifle izlenen bir film olmuş. Bunda oyuncular kadar, özgün ve güncel bir konuyu başarıyla senaryolaştıran ve etkileyici yönetimi ile taçlandıran Nancy Meyers’in büyük payı var. Meyers, şimdiye dek hep romantik komedi filmleri ile karşımıza çıkmıştı ama yapımlarında mutlaka komedi unsurları görürdük. Bu defa temelde bir komedi filmini yine kadınsı bakış açısıyla duygusal açıdan derinleştirmiş.
Stajyer & The Intern bu haftanın en iyi filmi. Ben tekrar izleyeceğim, şimdiden hepimize keyifli seyirler :)