Sağ Salim
3,6

jamesbond-2
jamesbond-2

18 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Aslında gerçekte olması mümkün olmayan tesadüflerin yer aldığı çok komik bir yol filmi;gerçekten sonuna kadar güldürüyor insanı hem hiç sıkılmıyorsunuz hemde eğleniyorsunuz ..
Demirtas
Demirtas

31 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Tahmin etmediğim kadar iyiydi. Çok güldüm, çok kahkaha attım. Komedi seviyorsanız mutlaka izleyin.
züleyha s.
züleyha s.

18 Ocak 2014 tarihinde eklendi
çok abartıydı çok gerçekle bağdaşmıyor ama türk filmi olduğu aşikar yinede hakkını yemiyim ortalarında baya güldüm.
Amir Han
Amir Han

27 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Polis Akademisi serisinde bir sakar vardı hani her tarafı kırıp döküyordu. Burada da "Salim" karakteri sakarlıklarıyla çevresine bir hayli ölümcül zararlar veriyor. Öyle aman aman bir film değil lakin eğlenceli olduğu aşikar. Salt komedi filmi olmaktan çok macera karışımlı ilginç bir deneyim. Reklamlardan tanıdığımız baş karakter Salim(Burçin Bildik) kanımca iyi bir oyunculuk sergilemiş. Serinin ikincisinin çıktığı şu günlerde tekrar izlenilmesinde fayda var.
Alp T.
Alp T.

19 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Sağ Salim, vizyona girdiği andan itibaren gişede biraz az hasılat yapmış olsa da büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Yaklaşık 1,5 yıldan sonra da devam filminin çıkmasına şaşmamalı. Ben de bu iyi yorumlardan sonra filme bir bakayım dedim. Bence o kadar övgüyü hak etmese de matrak bir film olmuş.

Filmin konusu şöyle: Salim, hem ölüm hem de ölülerden korkan bir köylüdür. Bir gün Muhtar Emmi, Salim'e Mersin'den Sivas'a bir cenaze taşımasını ister. Gerisinde ise olaylar olaylar...

Aslında film sloganını sonuna kadar hak ediyor. -güldürürken öldüren, öldürürken güldüren film- Hatta bu film bir komedi filmi olmasına rağmen Quentin Tarantino tarzında aksiyon sahneleri de barındırıyor. Filmin bu tarafı oldukça ilginçti.

Bu arada hikayeye geri dönecek olursak filmde bu tanışma faslından sonra Nihal'in eski sevgilisi olan ve parasını arayan Gucur Osman, ölümsüz baba Halit, serseri ve yine Nihal'in sevgilisi olan Ayhan ve daha bir sürü kişi de bu hikayeye karışıyor. Özellikle de soygun sahnesinden sonra işler biraz karışıyor.

Aslında film daha çok aksiyon-maceraya dayalı olsa da işin özünde komedi var. Bu film son yılların en komik Türk filmlerinden birisi. Güldüren sahnesi çok fazla. Bu yüzden izlerken çok eğleniyoruz.

Sağ Salim, sinema tarihimizin en komik ve en kanlı filmlerinden birisi olarak aklımızda kalacak. Eğlenceli vakit geçirmek için ideal bir film. Keyifle izlenir. 3.5/5
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Güzel sayılabilecek bir film. Absürt komedi ama güldürebiliyor. Sinemada izlenebilecek kalitede bir film değildi. 2. filmle bu filmin kaymağını yedikleri yetmemiş gibi birde 3 çıkacakmış. Acaba onda ne kadar daha kötü film yapabilecekler merak ediyorum.
Sertuğ T.
Sertuğ T.

2 Ekim 2016 tarihinde eklendi
Bu Kaçınçı " Sağ salim eski bir yapım olmasına rağmen filmlerden nadir görülen bir seneyo yazmış . Büyük İhtimale en son böle sakar bi abimizi Rahmetli ( Mekanı Cennet Olsun ) Kemal Sunalın Sakar Şakir filminde görmüşüzdür Sağ Salimdeki Salim karakterimizde bir sakar şakir olamasada karakter özellikleri cok iyi düşünülmüş bi karakter filmin kısaca seneryosunu özetlemek gerekirse şöyle Salim rüyalarında öldüğünü ve ölüleri gören biridir yaşadığı köyün muhtarı cenazeyi sivasa götürmesini ister Salim zar zor ikna olur ve bütün bu yolda geçen maceralarını anlatıyor film daha çok küfürle güldürsede en azından şu 2015 te çıkan Polis Akademisi Alaturka filmlerinden iyidir puan : 10 / 8
Yasemin T.
Yasemin T.

31 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Canınız mı sıkkın, bu filmi izleyin ve tüm dertlerinizi unutun, biz çok eğlendik, şimdiden iyi seyirler :)