bu filmde mantık peşinde koşmak biraz hayalcilik yüzden eleştirileri de bu yönde yapmamak gülünecek sahneler bolca rın birbiriyle olan bağlantısı çok mantıklı.filmde ayrıca toplam geçen süre 1 gün bile değil bu kadar kısa süre içerisine bu kadar gülünecek olayın sıkıştırılması da filmi akıcı kılmış.bütçesine göre yapım son derece başarılı.daha yüksek bütçeli komedi filmlerimizle kıyaslarsak süper ötesi (bkz. CELAL ile CEREN,Sen Kimsin).yanlız gülünecek sahneler genelde küfür içerdiği için eleş yine de sıkıcı bir akşamı şenlendirmek için izlenebilir bir film.
Bu filmi annenizi , babanızı yanınıza alıp hep birlikte izleyin. Zaten uzunca bir süredir birlikte film izlememiştiniz . Bu film komedi türünde yapılmış filmlerle karşılaştırıldığında "şahan gökbakar , şafak sezer , cem yılmaz serilerinden sonra" günümüz şartlarında kendini ön sıralarda bulabilecek özgün bir komedi filmi . Yer yer tebessüm ettiren sahnelerin yanında yok artık bu kadar abartı ve tesadüf olamaz diyeceğiniz sahnelerde bolca var. Hoş , izlenilesi bir film. 8/10 hakeder. (708)
Severek izlediğim komedi filmlerinden biri. Komediyi yaşatan bir film. Oyunculuklar güzel. Hikaye ve kurgu güzel. Size de arkanıza yaslanıp gülmek düşüyor.