237 No’lu Oda
Ortalama puan
3,2
10 Puanlama

4 Kullanıcı yorumları

5
0 Eleştiri
4
1 Eleştiri
3
2 Eleştiri
2
1 Eleştiri
1
0 Eleştiri
0
0 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
rudeonerudeone
rudeonerudeone

Takipçi 1.698 değerlendirmeler Takip Et!

4,5
12 Mart 2014 tarihinde eklendi
Muhteşem ve ufuk açıcı bir belgesel. Sinemaseverlere zaten acil bir şekilde "The Shining"i, hatta genel anlamda tüm Kubrick sinemasını tecrübe etmeleri gerektiğini önerebilirim hiç düşünmeden. Fakat şimdi bir de "The Shining"i gördükten sonra "Room 237"i de görmelerini rica etmek durumunda kalacağım! Bazı çıkarımları "yok artık" dedirtecek kadar extreme olsa da, filmi ne kadar çok beğendiğiniz bir kenara, gerçekten farkında olmadığınız pek çok şeyin olduğunu görüyorsunuz. Ve tabii ki hayranlığınız çok büyük oranda artıyor. Yaratıcı zeka ve birikimin, sanatsal yetenek ile buluşması. Kesinlikle ilham verici. Mutlaka öneriyorum.
Ilknur K
Ilknur K

Takipçi 1.251 değerlendirmeler Takip Et!

2,0
16 Mart 2014 tarihinde eklendi
Subniminal mesaj ile kafayı bozan Hollywood dünyası, bu filmin de arkasına serpiştirdiği mesaj ve Nazi'lere yaptığı göndermelerle kafa kurcalamaya devam ediyor. Oysa ki bir filmde atmosfer ne kadar hoş olsa da biz filmin ana teması ile ilgileniriz. Gerisi teferruattır. İnsanların beynine zorla sokmaya çalıştıkları mesajlar için bir film daha yapmaya gerek yoktu.
Mediirs
Mediirs

Takipçi 23 değerlendirmeler Takip Et!

3,0
2 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Gayet başarılı ve açıklayıcı bir belgeseldi. Fakat bir süre sonra tekrarlamalar başlıyor ve sıkıyor insanı. Daha kısa süreli olsaydı çok daha verimli ve keyifli bir belgesel olurdu diye düşünüyorum. Yine de The Shining gibi bir baş yapıt için üretilen, fark edilen düşünceler beni çok etkiledi. Özellikle odadaki pencere... Çok şey ifade ediyorsun benim için.
Alp E.
Alp E.

6 değerlendirmeler Takip Et!

3,0
24 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
paranoyak bi yöntemle kurgulanmış fantastik bi belgesel. .bazı bölümleri durağan olsa da gayet hoşuma gitti. . 10/6
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler