Kaçış Yok
3,6

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

3 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Sinemada izleyip çok beğendiğim filmlerden biridir. Filmin konusu son derece gerçekçicir ve batılı ülkelerin siyasi hareketlerini apaçık bir şekilde bizlere sundugu için belki de vizyonda kendisine zor yer bulan filmlerden biridir. Nicolas Cage nin Savaş Tanrısı filmi de bu film gibi bazı gerçekleri açık bir şekilde anlattıgı için birçok sinema salonunda yer bulamamıştı. Neyse ki bu film yine de gişe de bütçesinin katlarıyla başarılı olmuştur diyebilirim. Tabi ki bazı algılar da da farklı şekilde yorumlanabilir. İsyan eden insnaların haklarını ararken olayı son derece abartıp rahat bir şekilde insanları katletmeleri gibi. Lakin film boyunca bunu görüyoruz ve kimin haklı kimin doğru oldugunu düşünmek kafaları karıştırmadı değil. Film sonuna kadar abartısız ve gerçekçi bundan dolayı gerilimi yüksek bir yapım. Eski James Bond Pierce Brosnan filme süper bir heyecan katıyor ve filmin asıl anlatmak istediğini bize anlatıyor. Sonra ise aradan çekiliyor yine de filmin en etkili karakteri konumunda. Owen wilson alışkın olmadıgımız bir rolde karşımızda ve gayet başarılıydı. Eğer Hotel Rwanda filmini izlediyseniz bu filme bayılacaksınız iyi seyirler...
jamesbond-2
jamesbond-2

2 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Öylesine izlemeye karar verdim ama beklediğimden çok daha iyi çıktı,sürükleyicilik ve aksiyon üst düzeydi
The-Erinch
The-Erinch

6 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Açıkçası gene beyazperde eleştirmenlerini anlamadığım bir film.. 5 üzerinden 2 vermişler neyse...Ben filmi çok beğendim,bir an olsun heyecan,gerilim bitmedi..hep bir merakla,ilerisi merak ederek izledim..Tempo hiç düşmedi...Keyifli,seyredeğer bir filmdi.
Mert H
Mert H

21 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Ufak tefek detaylar dışında gerçek bir hayat öyküsü gibi duran, zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamayacağınız film. Temposu yüksek ve darbe atmosferini adeta yaşayabileceğiniz, türünün en güzel örneklerinden biri olmuş.
tersköşeli
tersköşeli

23 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
filmin şurası durgundu burası sıkıcıydı diyemiyorum çünkü her anı heyecan ve gerilim içeriyor. uzun bir film de deil zaten ,gereksiz uzatılmamış. Başarılı bir film olmuş izleyin
begüm A.
begüm A.

8 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Fazla söze gerek yok gerçekten çok kaliteli ve sürükleyici bir film olmuş. Olayı anlamaya başladığınız ilk 10-15 dk dan sonra gerildiğinizi hissedeceksiniz.Mutlaka ve mutlaka izlenmesi gerekiyor bence, sakın kaçırmayın özellikle sinemada izlerseniz daha da etkili olacaktır.