Guguk Kuşu
4,6

kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film. Az bütçeyle süper bir film yapılmış. Biraz komedi fazlasıyla dram...
ahmet-ertan
ahmet-ertan

13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir film uzun zamandır bir filmden bu kadar çok etkilenmemiştim.Dünya klasikleri arasına girmiş bir yapım.10/10
sahan33
sahan33

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Jack baba yine döktürmüş. Süper bir film. Baskıyı ve İsyanı anlatan bir Başyapıt.10/10
perihan-eser
perihan-eser

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper bi film..gerçek bi baş yapıt...
Frank-Serpico
Frank-Serpico

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bu fılme anca 70lerde odul alır dıyenın nekadar sınemadan anlar anlamıorum..kurgu fınall adamın cırpınısı oyunculugu duzene comak sokusu delılere once ınsan gozuyle bakması fılm tek mekan olmasına ragmen hıc sıkmıor sımdı kactene bole fılm cıkıor pıyasaya he 70lerde anca odul alırmıs ah ah...elestırmek ıcın elestıren konusanlara bıdaha ızlesınler derım gercekten bır basyapıt klasıkcılerın rafında rahatlıkla yer bulacak bır fılm...cok basarılı...
cream-2
cream-2

5 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Bu arada filmin en iyi 5 oscar kombosunu yapan 3 filmden birisi olduğunu da belirteyim. (En iyi film, en iyi senaryo, en iyi yönetmen, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu)
Evrim E
Evrim E

8 Temmuz 2017 tarihinde eklendi
Hani bazı filmler olur bittiğinde yüzünüzde çarpık bir gülümseme bırakır tıpkı Forrest Gump gibi işte bu film de öyleydi.
Normalde 4/5 lik bir film bunun en büyük nedeni ilk 1 saat ilginiz biraz kayboluyor lakin devam ettiğinizde aslında filmin yeni başladığını görüyorsunuz.
4/5 vereceğim filme 4.5/5 verme sebebim spoiler: sonda şefin hareketi cidden güzel bir sahne idi

Ve şaşırdım açıkçası çoğu kişi işte bu film berbat herkes Imbd için geliyor vs. demiş.
şimdi bu film sana hitap etmeyebilir lakin yani bu filme 3/5 puan altı vermek te açıkçası büyük bir gariplik
Mediirs
Mediirs

29 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Oyunculuk açısından yeterince tatmin olabileceğiniz bir film. Gerek Jack Nicholson gerek Louise Fletcher gerek de hastanedeki diğer hastalar açısından... Film, dram filmi ancak dram denince akla gelen neredeyse hiçbir şey yok filmde. Güzel ve yaratıcı bir dramdı. Filmin sonunda buruk bir şekilde gülümsüyorsunuz.
Filmin tek kötü yanı, The Shining filminden sonra izlemiş olmam :) Çok daha büyük bir beklentiyle izlediğim için ve dram filmlerine biraz da olsa ön yargılı olduğum için 7/10
Sarp Baran
Sarp Baran

27 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Oyunculuk muhteşem, kurgu muhteşem, senaryo muhteşem adı bile muhteşem. Jack Nicholsan' ın oynadığı en iyi filmlerden biri. İzlemezseniz koşup izleyin.
echiscarinata
echiscarinata

19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
güzel bir filmdii tavsiye ederimm
YılmazPütün
YılmazPütün

22 Mart 2016 tarihinde eklendi
Jack nicholson'a tekrardan hayran olmamamk mümkün değil ancak Brad Pitt'in 12 monkeys'de oynadıgı roldeki performansı bundan daha iyiydi, O da oscar almıştı (en iyi yardımcı) hatırlarsanız. Oyunculuklar cok iyidi evet ama senaryo oscar ödül alacak kadar iyimiydi bence değildi final daha carğıcı daha iyi yapılabilirdi sanki, bunu söylerkende aslında yılını düşününce acaba neden olmasın diyesi geliyor insanın. 10/7.5 o da Jack nicholson'ın hatrına :)
koktenersen
koktenersen

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Filmin her sahnesi güzeldi. Filmi izlerken çok eğlendim. Film hem güldürüyor, hem duygulandırıyor, hem de kızdırıryor. Gerçekten bir şaherser. Jack Nicholson’un oyunculuğu muhteşem. Oscar’ı gerçekten haketmiş. Sonu beni çok etkiledi. İsmine yekışır bir son olmuş. (10/10)
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
ya sahaser oLmasada guseL bir fiLm. sıkıLmadan izLenebiLir...
basakbilgi
basakbilgi

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
insani costuran, deli olmaya ozendiren bir film
Caner Canlıer
Caner Canlıer

10 Şubat 2020 tarihinde eklendi
spoiler: En sevdiğim kısım Billy'nin kekemelikten kurtulup normal bir şekilde konuşmaya başlaması oldu. En sevmediğim kısım ise hemşirenin baskısına dayanayıp geri kekeme olması.