Guguk Kuşu
4,6

lizardqueen
lizardqueen

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
müthiş oyunculuklar.kızılderiliden gözümü alamadımm...jack nicholson bir harika
gkhn-eski-nazi
gkhn-eski-nazi

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film kesinlikle zamanına göre muhteşem ayrıca bugünkü çoğu filmden daha iyi benim dikkatimi çeken ise martini rolündeki de vito oldu 10 numara rol yapmış tabi jack abininde hakkını yememek lazım
rudeonerudeone
rudeonerudeone

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
kimi zaman eğlenceli,kimi zaman dramatik öyküsünün,senaryosunun ve olaylarının arkasında pek çok harika mesaj içeren bir klasik.jack nicholson o kadar iyi ki izlemeye doyamıyorsunuz,hatta onun sahneleri gelince yüzünüzde kendiliğinden bir tebesssüm bile beliriyor.hastaları canlandıranlar da harikaydı,sürpriz finali de yerli yerinde olan eseri izlememek için bir neden yok.21.yüzyılın genelde bol aksiyonlu,çizgi roman uyarlamalı,robotlar veya süper kahramanların savaşları tarzı konulardan bahseden filmleri 9 küsür puan alıyorsa,35 yıllık bu film 12-13 almalıdır.
cnksy
cnksy

16 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Anlatmak istediğini çok iyi anlatan bir baş yapıt.Jack başta olmak üzere filmde oynayan herkes bana göre müthiş bir oyunculuk sergilemişler,bazen acaba dedim burada oynayanlar gerçektende akıl hastanesinde olanlarmı diye,kısacası rollere hayran kaldım,bayağılıktan,gereksiz ve sıkıcı kurallardan bunalan daralananlar için birebir.İlaç gibi olan bu filmi bir değişiklik yapın ve ilaç zamanının dışında alın.9/10.İyi seyirler.
systemofadown81
systemofadown81

28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
jack nicholsonun tek basına götürdügü, hatta ders verdigi bir film. ama cıkarın onu filmden bence geriye ne senaryo ne yönetmen kalır.
ahmet-ertan
ahmet-ertan

13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir film uzun zamandır bir filmden bu kadar çok etkilenmemiştim.Dünya klasikleri arasına girmiş bir yapım.10/10
hakan-ucaroglu
hakan-ucaroglu

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bu film için oyunculuk nedir? sorusunu sorduğumuz da cevap:jack nicholson filmin sonu iç burkuyor. 10/9
ilhan099
ilhan099

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
jack nicholson gençliğinde bile oyunculuğu müthiş başarılı bir film...
ugur-48-b
ugur-48-b

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güsel film tv 8 de izledim hak etmiş oscarı
''şef elini kaldırdı şef elini kaldırdı:)''
10/9
desparados5
desparados5

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filmi dün akşam izledim ve çok büyük keyif aldım.jack nicholson herzamanki gibi çok büyük bir oyunculuk sergilemiş.kült bir film mutlaka izlenmeli.arşivimdeki en iyi filmlerden biri diyebilirim.mutlaka izleyin 10/9
odinhan
odinhan

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Genel olarak film boyunca sizin ilginizi toplamayı başaramasada,Nicholson’un oyunculuğu,güldürürken düşündürmeyi başarması ve çekim yılı düşünüldüğünde böyle bir film yaratmak gerçekten takdire değer.Kusursuz bulmasamda etkileyici bulduğum bir film.10/8
sugarly-2
sugarly-2

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
zaman zaman üzen zaman zaman eğlendiren hoş bir film...jack favorim zaten..
cagdasbayat
cagdasbayat

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ne kadar güzel bir hikaye anlatımı içten ve samimi bunları anlayamayanlar sıkılmış olabilir.
yazarkafa
yazarkafa

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
seyirciyi sarmalayan bir film değil ancak öykü kendini izletiyor. Bu filmi değerli kılan alt metinleri, göndermeleri vs. bu puanıda sinema tarihindeki yerinide hakediyor.
Büyük filmlere karşı sabırlı olmak, yönetmeni anlamak için bizim çaba sarfetmemiz gerekiyor.Bu filmde böyle bir film. Sıkılgan bir ruh halindeyseniz başka zaman erteleyin ama bir gün muhakkak izleyin. bulabilirsenizde kitabını okuyun derim
m-ugur32
m-ugur32

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi az önce izledim gerçekten güzel bir film..izlemediyseniz muhakkak izleyin derim..