Guguk Kuşu
4,6

areano
areano

21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
yorumlarda herkes tutturmuş bir harika oyunculuktur gidiyor..tamam nicholson iyi oynamış fakat bu filmin tamamını kurtarmaya yetmiyor..sinema sadece iyi rol yapma yeteneği sanki..kurgu,senaryo,akıcılık nerde..filmi izlerken sıkılıyorsam,2 saat 15 dakika boyunca hep bişeyler olacak beklentisiyle durup sonundada hiçbirşey olmuyorsa isterse 10 dalda oskar almış olsun sıkıcı film sıkıcı bir filmdir..buradaki yorum ve puanları çok abartılı buluyorum..10 üzerinden 6 veriyorum..
tansub
tansub

22 Nisan 2010 tarihinde eklendi
akıl hastanesinde bir takım kurallar vardır..ve herkes birşekilde uymak zorundadır..bir adam kuralları delmeye başlar ve aman aman muhteşem bi film çıkar..herşeye muhalefet etmek günümüzünde modası olduğuna filme yapılan yorumlarda çok güzel düzen eleştirisi yapıldığına dair saçmalıklar dahi var..yahu bırakın bu işleri..nedense gereksiz yere oraya buraya çekmeye çalışmış,gereksiz anlamlar çıkartmaya çalışmışsınız..anlamsızca biten ve bittiğinde akılda sandığınızın aksine hiçbirşey bırakmayan gereksiz bir film..zamana yazık..
Yaseen M.
Yaseen M.

6 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Beş para etmez bir film. Kral çıplak misali IMDB puanı yüksek diye herkes bende beğenmem lazım demişler. Film çok durağan; ne akıcılığı, ne etkileyiciliği var uykunuzu getirir. Tutturmuşlar oyunculukta oyunculuk. Oyunculukta bir yere kadar senaryo berbat bi kere.
Serkan Çelik
Serkan Çelik

10 Mart 2024 tarihinde eklendi
Bu filmi bu kadar avantajların ve bu puanı verenlerin film zevklerinden şüphe duyuyorum. Daha önce de düşük reytingli ama muhteşem filmler görmüştüm. Filmi izlerken düşük yüksek reytingine aldanmayın. Çoğu insan ne izlediğini bilmiyor bence.
Ergün Karadaş
Ergün Karadaş

27 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Zamanınıza yazık. Bazı filmleri neden bu kadar abartırlar anlamadım gitti... Hç beğenmedim. Yinede tercih sizin.