New York'lu bisikletli kurye Cam'in başı mafyayla derde girer. Genç adam kaçış sırasında güzeller güzeli bir kıza çarpar ve ikili kısa sürede kendilerini beklemedikleri bir aşkın içinde bulur. Aksiyon dozu yüsek bu öykü, Lautner'ın Kaçış filminden sonraki bir diğer yüksek tempolu filmi.
New York’ta bisikletli kuryelik yapan Cam‘in (Taylor Lautner) Çin mafyasıyla başı derde girer. Cam, sıradan bir günde sıradan bir taşıma işini yaparken bir kızla çarpışır. Cam ve kız ilk görüşte birbirine vurulurlar. Cam, bu gizemli kızı araştırırken birden kendini parkur sporu yapan bir ekibin içinde bulur ve günler geçtikçe işin rengi değişir.
Senaryosu Leslie Bohem, Matt Johnson ve Kevin Lund tarafından ...
Devamını oku
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.