Ahmet A.
11 Mart 2016 tarihinde eklendi
Bu bir ben yandım başkası da yanmasın yazısıdır. Beyazperde'nin puanları şimdiye kadar beni yanıltmamıştı ama bu filmde fena aldandım, beyarperde'nin puanına bakıp filme gittim ve berbat bir iki saat geçirdim, film bitmeden de çıktım. Bir film bu kadar mı gereksiz olur, filmin içine giremiyorsunuz, taraf tutamıyorsunuz bile o derece anlamsız. Filmin ortasında çıkanlar oldu, iki saatinize yazık.
4DX izledim, Allah 'tan bedava sinema üyeliğim var yoksa verdiğim paraya acırdım, Fantastik filmlerde mantık hatası aramak bence saçmalık ki zaten adı üstünde fantastik hayal ürünü. Ama şunu belirtmek istiyorum, o tanrıcıklar dövüşürken yaratığa dönüşmese belki bir şaheser olurdu film :) Yani mitolojiye ilgi duymuyorsanız boşuna gitmeyin.
oldukça başarısız bir mitoloji yorumu… Bu kadar prodüksiyon kurup nasıl bu kadar başarısız senaryo çekimleri yapılıyor anlam veremiyorum. Sadece oyuncu isimlerini kullanarak prim yapmaya çalışılmış ancak onun da pek başarılı olduğu söylenemez.
sırf bu filme yorum yazmak için beyazperdeye üye oldum ki hem paranızı hem de zamanınızı kurtarın istedim.. Herhalde son yıllarda izlediğim en sıkıcı filimdi. Gerard Butler sıfatına aldanıp bilet aldım.. Senaryo ve kurguyu tuvalette otururken yapmış olması lazım.. Filmde o kadar sıkıldımki 3D gözlüğü alıp fırlatacaktım perdeye.. Yani bu kadar bütçe bu kadar oyuncu.. Ortada ne var.. Kocaman bir hiç ve insanların zamanın çalan çok kötü bir film.. Ama param çok, vaktim çok, illa balı çalıcam illa diyorsanız buyrun gidin iyi seyirler..