Kıvılcım K.
27 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Şişirilmiş puanlar ve pompalanan tanıtımıyla cumartesi gecemizi yiyen filmdir. Bırakın sinemaya gidip izlemeyi indirmeyin bile, açıp internetten de izlemeyin adil kullanım kotanıza yazık.
Mısır Tanrıları, Titanların Savaşı filminin çok kötü video oyunu versiyonu sanki. Çok fazla, gereksiz derecede CGI kullanılmış. Tanrılardan hiçbirisi Mısırlı ve esmer bile değil. Kopyala-yapıştır yapılan klişeler ve - her açıdan - birçok hatası bulunuyor. Kısacası Alex Proyas'ın bu filmi epik bir felaket.
Bu bir ben yandım başkası da yanmasın yazısıdır. Beyazperde'nin puanları şimdiye kadar beni yanıltmamıştı ama bu filmde fena aldandım, beyarperde'nin puanına bakıp filme gittim ve berbat bir iki saat geçirdim, film bitmeden de çıktım. Bir film bu kadar mı gereksiz olur, filmin içine giremiyorsunuz, taraf tutamıyorsunuz bile o derece anlamsız. Filmin ortasında çıkanlar oldu, iki saatinize yazık.
4DX izledim, Allah 'tan bedava sinema üyeliğim var yoksa verdiğim paraya acırdım, Fantastik filmlerde mantık hatası aramak bence saçmalık ki zaten adı üstünde fantastik hayal ürünü. Ama şunu belirtmek istiyorum, o tanrıcıklar dövüşürken yaratığa dönüşmese belki bir şaheser olurdu film :) Yani mitolojiye ilgi duymuyorsanız boşuna gitmeyin.