O Bölüm 2
3,7

Yusuf Doğan Eren
Yusuf Doğan Eren

29 Eylül 2019 tarihinde eklendi
İlk filme göre daha gerilim doluydu. Efektler, sahne geçişleri, sinematografi çokk iyiydi. Bazı sahneleri gerçekten çok zekiceydi.
Mert H
Mert H

5 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Öncelikle hikayenin bütünlüğü için izlemediyseniz mutlaka ilk filmi izlemelisiniz. Çocukların büyümüş hali de çocuklara gerçekten çok benziyorlar. Tarantino'nun filmi gibi sıkılmadan hatta şaşırtıcı bir şekilde daha da filmin içine girerek izlediğim bir film oldu (Hemen hemen aynı süredeki "Bir Zamanlar Holywood'da filminden bahsediyorum). Mükemmel değil ancak ortalamanın çok çok üstü bir film. Korku türü için bulunmaz bir nimet, izlenmeli.
theyurdal
theyurdal

2 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Gerek gerilimi , gerek konusu , gerek gizemi harika olan efsane filmlerden.
cCcemSultan
cCcemSultan

7 Eylül 2019 tarihinde eklendi
İlk filmden çok daha heyecanlı.İlk filme nazaran kullanılan korku imgeleri daha iyi ve etkileyici.Ayrıca eklemeden geçemeyeceğim Pennywise daha ACIMASIZ
Nasir Can A
Nasir Can A

28 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Muhteşem bir filmdi Beklediğimin kat ve kat üstündeydi bayıldım yaaa helal olsun elinizr emeğinize sağlık
Kübra Önder
Kübra Önder

21 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Kitabini yeni bitirdim,simdi filmine bakacagim,kitabi okumadan izlenmemesi gereken bi film bence oyke anlıyorum yorumlarindan. Kessssinlikle okuyun derim ❤️❤️