Serkan D.
1 değerlendirme
20 Nisan 2014 tarihinde eklendi
şimdiye kadar izledim en iyi senaryoya sahip gerçekten ürpertici ve finaliyle çok şaşırtıcı bir korku filmiydi her filmde üste koyan yönetmenden de bu beklenirdi gerçekten tebrikler.. Filmin insanda yarattığı etki ürperti gerçekten çok sağlam.. Özellikle finali şaşırtıcı olması beklenmedik olması çok çok emeği geçen herkese saygılar..
sıkıldım ya izlerken ilk 50 dk kapatmayı düşündüm. hele sonu çok köttüydü. izlerken 50dk sonra çok korkmaya başladım bayağı bayağı korktum. ama filmin sonu çok kötüydü ebrunun gömülmesi falan çok sinirimi bozdu . %0 korku , %100 sinir öfke oluştu içimdi. çok moralim bozuldu bana yapılmış gibi hissettim. ebrunun ne suçu günahı var ki o kübraya yardım etmek istedi. gerçekten bunu yazarken bile sinirden yazamıyorum.
Konu olarak harika,baştan sona gerilim ve merak. Siccin gibi, 2 saatlik filmde konuyu son 5 dakika anlatması gibi saçma değil. Keşke hep böyle başarılı olsa şu filmler
Bana göre dabbe serisinin en iyi filmidir. Korku bir yana senaryo olarak türk sinemasında ki en iyi film olduğunu söyleyebilirim. Benim gibi sonunu tahmin edemeyeceğiniz finalde vay anasını diyebileceğiniz bir filmdir. Kesinlikle tavsiye ederim.
En iyi dabbe filmidir, Hasan Karacadağ en korkunç ve en iyi filmin Dabbe 7 olacağını söylemişti fakat çıkmadı, keşke çıksaydı. Ama mükemmeldi Dabbe 4, bana göre en iyi film 1 idi, en kötüsü ise 2 idi. İlk önce mükemmel bir film çıkarttı, sonrasında en kötü Türk Korku dünyasının filmlerinden birini çıkarttı, fakat Dabbe 2'den sonraki yaptığı bütün filmler çok başarılıydı. En iyi korku filmi çeken Hasan Karacadağ'dır.
Dabbe serisinin en iyi hatta en bugüne kadar izlediğim en iyi Türk korku filmi. Filimdeki tarihsel atıflar, ters köşeler, müzik kullanımı ve oyunculuk çok iyi ve insanı korkutmada gerçekten başarılı. İzleyin pişman olmazsınız.
Renkler ve zevkler tartışılmaz. Illa pat diye çıkacak olmasına gerek yok birebir gerçek kayıtdan ve gerçekçi gibi çekilmesine bayıldım. Bana göre korku filmler de ilk 3 rahat girer...
Ben sevdim güzeldi, korkuyu psikolojiyi ve gerilimi hâlâ hissettiyor. Bazı sahnelerde. Hikaye ve senorya güzel hazırlanmış.
bugüne kadar yapılmış bütün Hasan Karacadağ filmlerini izledim ek olarak diğer türk korku filmlerininin hepsini izledim , Hasan Karacadağ için Türkiye'de bu işin en iyi yönetmeni olduğunu söylersek yalan söylmemiş oluruz , gerçekten sonunda istediği filmi yapmış kullandığı bütün metodlar bir filmde toplamış konuyu biraz daha derinleştirerek heyecan yaratmış sesleri efektleri çok iyi kullanmış kısacası Türkiye'nin en iyi korku filmi diyebilirim ve filmde kötü diyebileceğimiz bir şey yok kalmamış elinden gelen en iyisi yapmaya çalışmış ve başarmış ,, her yeni filminde çok büyük umutlar besledim en son hayal kırıklığım El-Cin oldu fragmanda ki heyecanı korkuyu veremedi ama ben bu filmden çok umutluydum ve beklediğimden daha iyidi diğer çekilecek olan El-Nazar'la Dünya korku sinemasınında iyi bir başarı yakalamasını bekliyorum gerçekten bu film dahil bir kaç filmimizi Dünya'ya tanıtmalıyız
Tek bir kameradan cekilmis Surekli kamera bir suru gereksiz abuk subuk sahne bir araba yolculugu sahnesi var ki bu kadar mi uzun u,gereksiz zaman n paraya yazikk .