Taner Saydam
1 değerlendirme
5 Mart 2022 tarihinde eklendi
Eger karakter batman değil de eski bir polis filan olsa film güzel olabilirmiş. Ama bir batman filmi olarak buna yapabileceğim tek yorum çöp. Gidip 3 saat bir çöpü izleyin daha iyi.
Batman serisini lekeleyen bir film olmuş, batman rolündeki kişiye hiç yakışmamış ayrıca batman serisiyle alakası bile yok yani baymani bu hale nasıl getirdiler helal olsun, bu filmi izleyip Batman'dan soğumayin bence.
Bir buçuk saat dayandım, çok sabırlıyımdır. Gerçekten berbat hiç sarmıyor, ekrana boş boş bakıyorsunuz haydi bir şey olsun diye. Zaman kaybı İzlenir mi? İzlenmez mi? - İzlenmez.
Filmi izledim ama inanılmaz sıkıcı olmuş arada elinize telefonu alıyorsunuz batman ruhunu söndürmüş daha çok sanat filmi ve para kazanılmak için yapılmış.Kara şövalye hiç bir Batman filmine değişmem.(Birde ergen bir düşman yapacaklarına adam gibi ağır başlı birisi yapsalarmis keşke)
Yüzkarası rezalet bir film Batman gibi asil bir karaktere hayat veren kişiyi çoluk çocuktan seçerlerse olacağı budur. Batman asla kazma gibi strrateji yapmadan kurşun önüne atlamaz. RP asla Batman olamaz.