Matthew Murdock
1 değerlendirme
5 Mart 2022 tarihinde eklendi
Donuk ve yavaş ilerleyen bir film belirli sahneler hariç aksiyondan uzak olup izlerken sıkılmaya başladığınız bir film Riddler karakteri filme güzel oyunculukları ile biraz zevk katmış ama bu bir Batman filmi olduğu için yetersiz gelmiş koyulan yan karakterlerin çoğu gereksiz ve en fazla 2,3 repliği olan boş karakterler örnek Alfred,Penguen vb. Buna ek olarak film bu senaryo ile kendini uzatmayı başarıyor 3 saatlik bir deneyim sağlıyor fakat bu film cidden 3 saatlik mi olmalıydı yaani? Filmin max süresi 2 saatti fakat yine boş yere uzatılmış ve yine potansiyeli harcanmış başka bir dc filmi...
Christopher nolan in tezgahindan cikan Christian bale li batman serisinden sonra, zack snyder yapiminin dahi kesmedigini gormusken bu film ile ilgili beklentilerimi dusuk tutarak gitmistim, ama gercekten tahmin ettigimden de vasat idi, cok agir ilerliyor, gotham in çer çöp suclulariyla kurgusu olmayan, batman in gayet aciz gozuktugu bir yapim idi, tavsiye etmiyorum, 5/10
Film çok yavaş ilerliyor. Hint dizileri gibi gereksiz uzatmalar çok fazla olmuş. Üç saat sürmesi daha da sıkıcı yapıyor. Devamlı öğüt veriyor gibi nasihatler boğuyor. Beklediğim BATMAN ın çok çok altında vasattı.
Yaş ilerledikçe bu tarz filmlerden sıkılıyorsunuz. Film tabi ki Nolan serisinin çok gerisinde kalmış. O seriyi daha da gerçekçi, aha da karanlık yapmışlar. Ancak süper kahraman filmlerini gerçekçi yapmaya çalışmak karakterin etkileyiciliğini azaltıyor. Mesela o hikayenin en önemli oyuncağı batman'in arabasıdır. Burada ki araba neredeyse sıradan bir araba. Motoru zaten normal bir motorsiklet. Bence insanlar batman'i birazda oyuncakları için seviyor.
Batman gerçekten bumu dedirtecek olay!!! Neymiş bilmem kaç hasılat yapmışlar yaa gidin kim kötü şeyleri yaymak ister para akışı durmasın izlesinler diye överde överler zaten herkes her filmini...
1. Abimiz çok genç 'Çocuk adam olayı gibi' ( Orta yaşlı bir kişi olmalıydı yeni batman cılız çocuk bişi değil batman ) 2. Her batman da artık son verin başa sarmayı annesinin babasının hikayesinden VAZGEÇİNNNN BİLİYOOĞ BİLİYOOOOĞ 3. Kardeş sen git vampir dizilerine zaten batmandan daha çok kız dizisi bu bildiğin 4. Durgunluk - Yavaş ilerleyiş - Hikayeden sapmalar - Aksiyonun az olması..
Bir kere sinematografi iyiydi. Hikaye vasattı. Bir kere elinde paul denno gibi bir puch bag var ise evire çevire dövdürtmen lazım. Öyle cam arkasından konuşturmak olmuyor. Ayrıca scw gordon sevmedim. Birde kedin kadın oyunculuğu kafamı kopardı. Pattinson olmuş. --J7 ilen daha iyisini çekerim. Vasatın altı bir film. Gençmiş yeteneksizmiş batman umrumda değil. Aradığımı bulamadım. iyi bir dedektif filmi değil e iyi bi süperkahraman filmi hiç değil. E ne bu ? (sıkarkırof yok en büyük eksisi)
2008 deki Batman Kara şövalye den sonra hicbiri onu yakalayamaz ama,bir batman filmi bu kadar da kötü olamaz bence, kesinlikle para verilmez sinemaya gidip,tavsiye etmem !!!!