İki birbirine benzemeyen kardeş. Biri üst düzey bir istihbarat ajanı, diğeri ise futbol düşkünü, holiganlık seviyesinde bir taraftar. Ajan bir gün yerine getirmesi gereken çok önemli, yeni bir görev alır ve holigan kardeşiyle iş birliğine girer! Yönetmenliğini Louis Leterrier'ın üstlendiği komedi filminin oyuncu kadrosu ise tam bir yıldızlar geçidi: Rebel Wilson, Isla Fisher, Annabelle Wallis, Penélope Cruz, Sacha Baron Cohen, Ian McShane, Mark Strong ve Scott Adkins filmde karşımıza çıkan isimler.
2:23
2:51





8 Haber ve Özel Dosya
Migdeniz sağlamsa ,Sıradışı sahnelere hazır olun.h em komedi hem aksiyon,absurd sahnelere hazır olun.
Grimsby, Diktatör ve Borat sulu komedi filmlerinden tanıdığımız Sacha Baron Cohen'in yeni filmi. Bu film, 2 kardeşin öyküsünü anlatıyor, birisi gizli görevde, diğeri de o kardeşi bulma peşinde. 2 kardeş buluşunca da olaylar büyür ve büyük bir tehlikenin içine girerler. Konu böyle. Yani, hiç olmazsa film bunu anlatmaya çalışıyor.
Grimsby, bu yıl izlediğim en kötü filmlerden birisi. 83 dakikalık süresine rağmen ...
Devamını oku
Devamını oku
anladık absürd ama bu kadar saçma sapan bir film olamaz. aile ile izlenmeyecek bir film. montajlar da çok amatör. bu oyuncuların bu filmde oynamasına gerçekten ilginç.
İlk baştaki aksiyon sahnesi ile güzel bir film izleyeceğimi düşünerek ekrana bağlandığımız ancak ilerleyen sahnelerinde tam bir hayal kırıklığı yaratan bir filim oldu. Komedi yapalım derken belden aşağı esprilerle seviyeyi ayaklar altına almışlar. Kesinlikle alice izlenebilecek bir film değil +18
Ülke
ABD,
İngiltere
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
2016
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
-
Dil
İngilizce
Görüntü formatı
-
Renk
Renkli
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2016, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2016.