4,2
Cennetin Rengi hakkında görüşlerin ?
20 Mart 2011 tarihinde eklendi
Etkili bir iran filmi daha.. çok sade ve çok etkili bir anlatım.. muhammed karakterinin doğa ile etkileşimi şiir gibiydi.. aldığı ödülleri fazlasıyla hak ediyor yönetmen majid majidi.. ve tabiki başroldeki çocuk oyuncu harika.. 10/10
19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi izledikten sonra. Türklerden daha kötü flim çeken var mı diye kendimi sorguladım (varmış; Hintliler :) )gerçekten şahane bir flim oynayanlar ne öyle ya; sanki kamera çekimi değilde gizlenmiş bir kamera ile yapılmış. Usta oyunculuk, müthiş görsellik, sadelik, sürükleyicilik, duygusallık, gerçeklik... kısaca herşey..2012 gibi çocuk flimlerine vaktinizi harcayacağınıza böyle flimleri tavsiye ediyorum.
8 Mart 2011 tarihinde eklendi
çk dramatik bilm görüntüler çok filmi izlerken kimseye kızamıyorsun empati kurdurabilen bi film..bikaç sahnesi mıh gibi aklımda..izlemeye değer hem de çok
4 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Sonu beni o kadar etkiledi ki izleyin bu filmi izlemeden ölmeyin baş yapıt hayatı ve ruhani güzelliği anlatıyor
4 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
zorlama filimler yapanlar iyi izlesinler bu filmi!!
Çünkü zaten
olması gereken
olması gerektiği zaman
olması gerektiği şekilde
Olmakta...
22 Ocak 2025 tarihinde eklendi
İran Sinemasını başarıyla temsil eden Gerçekçi anlatımın Baş Yapıtlarından Oldukça GÜZEL ve yıllar yılı yüreklere değecek öykü. Kalplere dokunacak senaryo
2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
hayatımda gördüğüm en mükemmel filmlerden bir tanesi.sözcük bulamıyorum.her karesi izlenmeli.
3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çevremde bu filmi seyredip de 'kötü' diyen hiç olmadı. izleyenler 'muhakkak seyret' dediler ve ben de ilk fırsatta izleyeceğim.buna benzer bir film daha vardı: söğüt ağacı. onu seyrettim. kör bir öğretmen ameliyat olur ve gözleri açılır. aman Yarabbi! bu ne biçim bir anlatım, bu nasıl film? tüylerim diken diken olmuştu.söğüt ağacından sonra cennetin rengi için de ümitliyim.
27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri. Herşeyiyle ama herşeyiyle dört dörtlük bir film. 10 puan bu film için az bile kalır.
17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bu iranlılar konu drama oldumu döktürüyorlar. bizde ne var babam ve oğlum bi iki zırvalık tempo çok hızlı değil ama bence 10/9 u hakediyor.
iyi olanda kötü olanda herşey allahtan ondan gelen herşeye sabır ve şükür demeli bu filmde sadece onu anlatıyor...
izlemenizi tavsie ederim...
25 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Muhammed karakterini canlandıran çocuğun gerçek hayatta da kör olması görme yeteneğinin sadece gözle değil kalple de mümkün olduğunu yansıtmıştır. Muhammedin dünyaya bu eksiklikle gelmesinin onun için bir engel olmadığını bizlere kanıtlamıştır. Filmin aldığı bütün ödülleri hak ettiğini düşünüyorum.(Gerçeğin mayası gözle görülmez.)
26 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce rulo peçetelerinizi hazırlamayı sakın ihmal etmeyin. Bir masumiyeti size en içten şekilde aktaran Filmi ruhunuzda ve kalbinizde hissedeceksiniz.
15 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Filme tüm duygular birden eklenmiş. Bence izlediğimiz bir film değil. Bu kadar gerçekçi olamaz hiç bir sahne :'( Çok ağlattın Benim Güzel Muhammed'im :(