Dövüş Kulübü
4,7

Ismail S
Ismail S

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Belki filmi hala izlemeyenler vardır.Genel olarak film hakkında ne düşünülüyor,diye bakan biri filmin sonunu buradan öğrenince ne hisseder!Sinekritiklerde yazarlar filmin sonunu anlatıyorlar mı!Filmin zaten en can alıcı kısmı sonları.Onu da anlatırsak,izlemeyenler için anlamı kalmaz...Televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık..Ama olmayacağız.Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz.- ve bu yüzden çok çok kızgınız...
marshmallow-2
marshmallow-2

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bir çok arkadaş daha yorum yazmayı bile bilmiyor. Filmin şaşırtıcı finalini neden yazıyorsunuz anlamak mümkün değil. Bu filmi beğenmeyenin ben sinema bilip bilmediğinden şüphe ederim. Hem senaryo olarak çok güzel hem de yönetmenlik olarak. 10 üzerinden 10u tam olarak hak ediyor.
ismail7172
ismail7172

22 Nisan 2010 tarihinde eklendi
6000 küsürkişi puanlamış 1500 küsür kişide yorum yapmış film izlerken sadece oyunculara yönetmenine bakılmaz oyuncuların performanslarına görüntü yönetmenin kamerasına repliklere vs bunun gibi bir çok duruma bakılır bunların hepsine bir sinemacı gözüyle veya filmden iyi kötü anlayan bir izleyici gözüyle bakıpda 5 vermek çok mantıksız ımdb puanı bile 8.7 olan bir film inanın boş değildir...10/10
muharrem-oz
muharrem-oz

11 Nisan 2010 tarihinde eklendi
nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruzbu bile yeter helalll
mehmetakifvtnds
mehmetakifvtnds

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Konusu , içeriği replikleri çok guzel .. Brad ve Edward da muhtsem ıkıı olmuşlar..

Film gayet guzel ama cok guzel degıl (:
gogola
gogola

26 Mart 2010 tarihinde eklendi
Film güzel fakat ilah değil (9-10 değil), Brad Pitt ve Norton çok iyi oynuyor, konu özgün ama oraya kadar. 6 puan
Can serifoglu
Can serifoglu

14 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bi filmdi.Oyuncular,senaryo herşey mükemmel...herkese tavsiye ederim
janjanali
janjanali

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Çok efsane replikleri olan bi film :)

Repliklere buradan ulaşabilirsiniz...
ardahan1974
ardahan1974

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
çok hoşuma gitti, oyunculuklar muhteşem, tavsiye ederim
otrivine
otrivine

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
99dan bu yana daha iyisi gelmedi.
devrancevher
devrancevher

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
inanilmaz bir film. cekim senaryo mekanlar diyaloglar oyuncular vurucu tam bir sinema söleni. 10/10
gocere
gocere

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filmde oyunculuklar mükemmeldi yeni seyretmeme rağmen .oldukça etkilendim.bu büyük oyunculuklardan sonra büyük kurgu hatalarının olduğu düşüncesindeyim
daha önce yapılan yorumlarda olduğu gibi adam kendini nasıl oluyorda arkasına doğru sürükleyebiliyor.ve bana bu seneryo gelse ve üzerindeki hatalarını düzelt deseler sanırım film baya değişirdive sanırım 9.2 oran almış bence bu 9.8 oran alırdı.
bu yüzden oranım 10 üzerinden 8 oda oyunculuklar için
alithesun
alithesun

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film gerçekten birçok açıdan harika, oyunculuklar mükemmel, anlatım tarzı son derece orjinal, verdiği mesajlar ve filmde geçen replikler çok yerinde. Fakat içi dışı sinema olmuş biri olarak bu filmin gelmiş geçmiş en iyi film olarak kabul edilmesini bir türlü anlayamadım. Herkesin dilinde müthiş son var, galiba bu arkadaşlar müthiş son görmediler. Sen film boyunca bu Adır dersen, sonra da altında hiçbir destek olmadan hayır aslında Bydi dersen bu süpriz olmaz hayal kırıklığı olur. Ayrıca her sistemi eleştiren film de en az 9 puan alacak diye bir kaide yok, aksi taktirde herkes kapitalizmi aşağılayan 6-7 orjinal cümle yerleştirir filme alın size bir baş yapıt der. Filme gerçekten hayran olan arkadaşlara saygı duyarım ama bu filmi herkes sevdi ben eleştiremem diyenleri anlayamıyorum
bayram57
bayram57

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar, bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok. Mantık hatası tabi her filmde olur. Öncelikle belirtmeliyim ki, ben gerçekdışı filmlerden hiç hoşlanmayan bir insanım. Fantastik sevmem. Bir de tıpkı Fight Club gibi daha hangi türe ait olduğu bile belli olmayan filmleri de. Bu filmin bir kurgu olduğunu biliyorum. Sadece bana hitap etmeyen bir kurgu. Aslında hata bende. Tarzım olmayan bir filme böyle bir yazı yazmamalıydım. Bir kusurumuz olduysa affola. Benim sevdiğim filmlerde de mantık hatası var, yok değil tabi. Ama ben sadece filmin sonundan duyduğum rahatsızlığı dile getirmeye çalışmıştım. Yazıma nasıl başlasam deyip, filmin içerisindeki 1-2 tane mantık hatasından başlayıverdim öyle. Filme puanım ise 10/8dir. İzlemekten çok zevk aldım. Ayrıca seyirciye verilmek istenen mesajlar da dört dörtlük. İzledim ve çok zevk aldım, nokta. Budur yani.
_denizo_
_denizo_

12 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Hayattan istediklerini yapmak için cesaretin yoksa bu filmi izle.