-alp-
15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Fight Club, sisteme getirdiği sert ve yerinde eleştirileri sayesinde 2000 li yılların en önemli taşlamalarından biri şüphesiz. Fincher usta, yaramaz bir çocuk gibi.. Tüm hünerlerini sergilediği filmin de çok eğlendiği ise belli oluyor. Norton, Pitt ve Helena Bonham Carterın oyunculukları ise usta işi.. Sonuçta; sağlam senaryosu, iyi oyunculukları ve çılgınca yönetimi ile kesinlikle görülmeyi hakkeden son derece sağlam bir film bu.. Her sinema severin arşivinde bulunmalı...
Filmin en kötü yanı bir kere izleyip bırakamamak.Senaryosuna bakıldığında 'Neden bizde de böyle eserler çıkartılamıyor' diye kıskanıyorsunuz.İzlediyseniz de izleyiniz.
Biz Türkler vur deyince öldürmeyi iyi biliyoruz, artık bunu anlamış bulunuyorum. Film gerçekten güzel, sonu sürpriz bir şekilde bitiyor. Ama allah aşkına bu film 9.4 puanı hakediyormu yahu?????
filmin kafa yorması izleyiciyi düşündürmesi ve olayların akıcılığı içinde ince bir mizahla seyirciye dersler vermesi film severleri epey memnun etmiştir ve filmi beğenmeyeler içinse kesinlikle bir kez daha izlemeliler.tek atımlık bir film olmadığını filmin içinde anlatıyor yönetmen ;)
Filme aslında dün izleyip yorum yapmıştım fakat filmi 2.kez izledim ve nedense daha çok beyendim bazı sahneleri geçtim fakat çoğunu izledim. 2.kez izlediğiniz zaman bazı yerleri daha iyi kavrayabiliyorsunuz.Senaryo ve oyunculukları çok beyenmiştim.Konu çok güzel işleniyor kesinlikle filmi izlediğiniz zaman 2.kez bir daha izleyin daha iyi kavrayıp daha çok beyeniyorsunuz.9/10
Kendi içinde tutarlı bir felsefesi olan, oyunculuğun zirve yaptığı oldukça başarılı bir film.. Orijinal senaryosu, özgün anlatımı ile sinema tarihinin klasiklerinden.. Brad Pitt mükemmel bir oyunculuk sergilemiş..