Dövüş Kulübü
4,7

okan-kargül
okan-kargül

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
özellikle eziklerin izlemesi gereken bir film...ciddiyim..
demmahum
demmahum

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
abi olay budur...david fincher, brad pitt, edward norton ve helena bonham carter..mükemmel..
korku565
korku565

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
türünün kesinlikle en iyisi daha yeni filmler eline su dökemez
berkunal11
berkunal11

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İnanılmaz bir film,bazı gerçekleri insanların yüzüne acımasızca vuruyor..Bu filmi mutlaka izlemelisiniz.Dikkat eden büyüsüne kapılabilirsiniz.İddia ediyorum en iyi Brad Pitt filmidir..Henüz izlemediyseniz bir an önce izleyin ve arşivinize ekleyin.10/10
nskmourinho
nskmourinho

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Efsane
mehtap6
mehtap6

9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
süper süper süper..hem senaryo,hem oyunculuk,hem yönetmen süper..daha fazla geç olmadan izleyin.
tupac-dmx-96
tupac-dmx-96

6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu fılm tum zamanların en ıyı fılmlerı arasında ılk sıralarda coktan yerını aldı.bence ıyınınde otesınde bır fılm...
sezacorak
sezacorak

4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Güzel filmdi.
esat132
esat132

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmin içeriği hakkında yorum yapmak istemiyorum ama şunu söylemem gerekir ki:Şaşıracaksınız!
samucan
samucan

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
hayatımın filmi=)
tmnt92
tmnt92

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filmi beğenmeyen arkadaşlara tek önerim şu: gidin ve titaniki seyredin..hayran olursunuz belki..:)'You met me at a very strange time in my life...'10/10..
iskocya
iskocya

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bir filmi ikinci kez pek seyretmem,seyredince sıkılırım,nadir filmler vardır ikinci kez seyrettiğim.Ve bugünde Fight Clubu ikinci kez seyrettim,ilk seyrettiğimde de çok hoşuma gitmişti şimdi seyrettim ve yine ilk kez seyrediyormuşum gibi geldi.Olağanüstü bir film.Gerek Edward Norton gerekse de Brad Pitt muhteşem oyunculuk sergilemişler,özellikle de Edward muhteşemdi.

Filmin adına bakınca dövüş filmi gibi dursa da aslında çok dövüşle alakası yok,insanın kendi iç dünyasıyla kavgası anlatılıyor.Ve filmde verilmek istenen sosyal mesajda çok güzel.İleride tekrar seyredebileceğim arşiv niteliğinde bir baş yapttır Fight Club..Hala seyretmediyseniz büyük bir kayıptır bence sizin için.

Filmin sonundaki Placebonun "Where is my mind" şarkısı da filmin sonuna çok güzel gitmiş.
deepnees90
deepnees90

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmi izlemeyen ve bu yorumu okuyan arkadaşlara sesleniyorum kesinlikle terettüt bile etmeyin filmi alın , indirin ne yaparsanız yapın bulun ve izleyin .bana göre şimdiye kadar izlediğim en iyi film.mükkemmel 10 üzerinden 10.000
karadeniz-serhat
karadeniz-serhat

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle sinema tarihinin en iyi filmi mükemmel bir seneryo
scissorhands-2
scissorhands-2