Dövüş Kulübü

hayatmın filmi izleyin bence:d
alba42
alba42

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu filmde herkes Tyler Durden hayranı ama asıl iş Edward Nortonda.Filmin ana karakteri o zaten.Burdan ayakta alkışlıyorum hem Edwardı hemde tüm film kadrosunu.Film dediğin böyle olur işte
naked-eye
naked-eye

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
hala iddia ediyorum bu filme kötü diyenler sinema endüstrisine küfür ediyorlar. filme odaklanmadan izlerseniz onlarca şey kaçırabilirsiniz o yüzden insanlar 2.de hatta 3.de daha çok etkileniyorlar bu filmden. o arkadaşlara şunu söliyeyim: verilen mesajı anlamadan saf saf ekrana bakarsanız 10 puanlık bu filmi 9.3 lere indirirsiniz ki öyle de olmuş malesef.
hozzot
hozzot

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
sağlam kadrosuyla sağlam senaryosuyla mükemmel bir flim !!

güzel bir psikolejik gerilim

isme aldanmayın

bu flimi makinist flimine çok benzettim bu tarzdaki flimler her türden izleyiciye hitab eder

izlenmesi gereken bir flim

saygılar
nirvana-tlg
nirvana-tlg

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
where is my mind :) bugün bir nostalji yaptım kendime tekrar izledim.. burdan anlayın ne kadar sağlam bir film oldunu... 10/10
funny61
funny61

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi!
arif-alkan
arif-alkan

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu başyapıta yorum yapmak benim harcım değil.
mach-k
mach-k

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
dünya sinema tarihinin en iyi filmi...
filmkurdu
filmkurdu

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
kimine göre hayatının eniyi kimine göre ise en berbat filmi. herkezin kendi görüşü farklı olabilir.kötü yorum yazanlara sormak istiyorum.bu filmin nesini beğenmediniz? 10/10 luk bir film.
kriker1905
kriker1905

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu filmin oscar alamaması başlıbaşına bir rezalettir.Film hayatımda izlediğim en iyi film..

David usta coşmuş...

kötü yorum yapana anlayışla yaklaşamam kimse kusra bakmasın..

izleyin abi izleyin yaaa.
10/10
huroud
huroud

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Brad Pitte karşı sebebini tam bilemediğim bir antipatim olsa da... bu film tek kelimeyle muhteşemdi! İşte ben böylesini seviyorum, bana "oha yaa! dumur oldum!" dedirtecek :D Methini çok duymuştum ama bir dövüş filminden(!) ne bekleyebilirdim ki?!.. Ah benim şu önyargılarım! İzlemekte çok geç kaldığım filmlerden oldu bu da maalesef. Edward Nortona da hakkını vermek lazım, çok iyi sırtlamış rolünü. 10/10 ;)
akinozkaya
akinozkaya

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi filmlerden birisi bence oscarı almalıydı.
erdiizbul
erdiizbul

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
efsane otesi bir film inanilmaz bir konusu var brat pitt ucmus bu filmde benim izledigim istisnasiz en iyi filmdir hayatimin filmi gecen gun 8 kez isledim hala bikmiyorum bole bi film yok edward nortonda kopmus patlamis bu filmde 9/4 cok az not bence 10 almali hic dusunulmeden verilmeli bu not final sahnesi yeter bu film icin ;)
yasoergin
yasoergin

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenmeğenler herkezin birbirini öldürdüğü tek adamın bir ülkeyi kurtardığı filmleri seven insanlar herhalde.Çünkü bu filmin anlatmak istediğini anlamamışlar ve bunu bir dövüş filmi zannetmişler.
Harikaydı.Bu filmi izlemeden ölmeyin.
10/10
cengran
cengran

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filme diyecek bişey bulamıyorum.izleyip de beğenmeyenlere de diyecek lafım yok.
sadece kendime ; bu kadar sinema meraklısı biri olarak bunca yıl bu filmi nasıl oldu da izlemedim diye çok kızıyorum.aslında izlemememin nedeni filmin adıydı.adını duyunca bir dövüş filmi oldugunu sandım ve bir dövüş filminin her tarafı 9.4 puan alsa ne olur diye düşündüm.hafta sonu elimdeki yüzlerce film arşivimden biri olan bu filmi eşimle birlikte izlemeye karar verdik.özellikle de sinema konusunda peşin hükümlü olmanın nekadar yanlış oldugunu çok iyi anladım.
filmi altyazılı olarak izledim.en kısa sürede türkçe seslendirmeyle bir kez daha izliycem.
şimdiye kadar çok film izledim.10 puan verdiğim film sayısı çok fazla değildir.ama bu filmi izledikten sonra "bu filme 10 puan verilmez de hangi filme verilir" diye düşündüm.
bence filmin başında brad pittin değil edward nortonın ismi olması gerekiyor.tek başına filmi almış götürmüş.yönetmene ise ne desek az gelir.sadece sinemaya böyle bir şaheser kazandırdığı için ellerinden öpülür :)
10 puanı birinci dakikasından 139. dakikasına kadar hakeden bir film.10/10