Dövüş Kulübü
4,7

erhodi
erhodi

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
eskiden beri diyolardı ama daha yeni izledim .. 9.4 ü hakketmiş grckten.. edward harika . ben filmde tek bi hata buldum belkde tyler otele gittiğinde kız onu tanımadı tanıması lam değilmiydi?
M-XXXimum
M-XXXimum

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
10/10 muhteşem...- The first rule of Fight Club is, you do not talk about Fight Club.- The second rule of Fight Club is, you DO NOT talk about Fight Club.- If someone says stop, goes limp, taps out, the fight is over.- Two guys to a fight.- One fight at a time.- No shirts, no shoes.- Fights will go on as long as they have to.- If this is your first night at Fight Club, you have to fight.
aysebusraeyuboglu
aysebusraeyuboglu

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle MÜTHİŞTİİ...başka ne denir ki kesinlikle izleyin:D
dijital-kalem
dijital-kalem

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi gösterim tarihinden nerdeyse 10 yıl sonra izlemiş olmam benim için büyük bir kayıp. Sinirlerim alt üst oldu...Film hakkında ne diyeceğimi bilmiyorum. Film bittiği zaman, özellikle binaların yıkılış anında ağzım açık bir şekilde ekrana odaklandığımı hatırlıyorum. Alışıldık mafya filmlerinde abartılmış liderlik burada çok farklı biçimde tüm doğallığıyla ele alınmış. Öyle bir lider düşünün ki sizi iliklerinize kadar etkileyebilsin ve hiç bir şey vaad etmeden size istediğini yaptırabilsin.Küçük sayılabilcek bir ayrıntı dışında (bir saniye bile sürmeyen çırılçıplak erkek vücudunun gösterildiği resim -yönetmenin sinsiliği-) film tekrar tekrar izlenilmesi gereken başyapıt niteliğinde. Oyunculukla harika ötesi...
pckolog-webmaster
pckolog-webmaster

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bana göre de sinema tarihinin en iyi filmi bu filmdir. Ne "Esaretin Bedeli" ne de "Baba". Benim yaptığım her türlü en iyi film listemde top 1 bu filmdir ve değişeceğini hiç sanmıyorum. Söyleyecek laf bulamıyorum bu film için. Mükemmel! Eşi benzeri olmayan bir film. Bu filmi kaç defa izlediğimi bilmiyorum. Canım sıkıldığında açıp tekrar tekrar izlediğim tek filmdir. Ayrıca bu filmi her izleyişimde farklı tatlar ve farkına varamadığım bir sürü şeyi aldığım tek film.

Kısacası sinema tarihinin bugüne kadar görmüş olduğu en iyi filmi(başyapıtı): Fight Club
hanifieftekin
hanifieftekin

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Hayatınızda gördüğünüz ya da görebileceğiniz herşey bence bu filmde mevcuttur. Belki biraz abartılı bir giriş diyebilirsiniz ama nedenine gelecek olursak : "Filmde aşk, para, sex, yozlaşma, masumiyet, yabancı ve yabani insan ilişkileri üzerine (masumca ya da kimine göre vahşi - bunun neye ve kime göre olduğu değişir) ve dünyanın nasıl basitçe yok edilebileceği ayrıntının da ayrıntısı bir şekilde anlatılmaktadır.

Yine filmde aşırı bir şekilde tahrik ve erotizmin doruğu ya da porno sayılabilecek manzaralar izleyiciye sunulmaktadır. Bunun yanında şiddetin aslında yanıbaşımızda duran "temiz" bir sabundan bile yaratılabileceği gerçeğini içermektedir.

Kısacası kimine göre yönetmen David Fincherın doğduğu(bana göre), kimine göre de "Lale Devri"ni yaşadığı bir zaman seyahati olarak nitelenebilecek bir "kurgudur".

Sizce bu kadar ""kurmaca bir dünya" şu anda yaşadığımız hayatın itirafnamesi değil midir ?!
eycku
eycku

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmin sonundaki inanılmaz sahneden kimse bahsetmemiş galiba.10/10 u hakeder nitelikte...Yönetmen uçmuş...Lütfen söylediğim sahneye yaşı küçük olanlar bakmasın...Uyarayımda ben yine...
brayn009
brayn009

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu filme sadece bir film diyen arkadaşları anlayamıyorum.bir arkadaşta boş vaktiniz varsa bile izlemeyin sadece verilen emeğe puan verdim demiş.sadece gülüyorum.bu filmdeki modern hayata dair verdiği mesajları,eleştrileri nasıl göremezsiniz anlayabilmiş değilim.bence 10 üzerinden 11 alıcak bir film....
sercanduyan
sercanduyan

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok iyi bir film yapmışlar...film dediğin böle olmalı...bir çok filmde sonunda nasıl bir sonla karşılaşacağımızı %90 tahmin edebiliyosunuz ama bu film çok farklı...
balthazar-2
balthazar-2

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Aşmış film.Sinema tarihine geçmiş izleyeni ters köşeye yatıran başyapıt.
cuneytbaskaya
cuneytbaskaya

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tereddüt etmeden izlenilebilecek bir film herkese tavsiyemdir.
knut-hamsun21
knut-hamsun21

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tam bir slogan filmi...
araskura
araskura

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Fight Club modern toplumun bize sunduğu bayağılıkları kendisine has metoduyla eleştiren, insanın olmaya cesaret edemediği oteki ve ozgur benligi bize hatırlatan ve bireyin ruhunda barındırdıgı butun "çılgınlıkları" anlatan ve dovuşmeyi bu kadar anlamlı bir felsefe haline getiren eşine benzerine bir daha rastlayamayacağımız turden bir şaheserdir.
Fight Club kelimelerden ibaret değildir.
mag-2
mag-2

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tüm zamanların en mükemmel flmi tam bir başyapıt. senelerdir izleyip izleyip bıkamıyorum, bu film tüm insanlığa izletilmeli ve yeniden sinemalarda oynatılmalı
numan46
numan46

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Pink Floydun "Another Brick In The Wall:Part 2" şarkısının demek istediklerini hayatın geniş bir alanına yayın, işte size "Fight Club".