Astronaut’s Wife, The

svcnblgmz-
svcnblgmz-

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu fılmı tvde ızledımm bence guzel bı fılm basta bıraz sıkıcı ama snra merak uyandırıo ınsanda
iyomi
iyomi

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Konu çok yaratıcıydı.Johnny'nin her yerde ortaya çıkması beni gerdi.Film bence de çook güzeldi.Bi de mutlu sonla bitseydi...
ask-onur
ask-onur

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bence ii bir film di yani izlenebilir
ozge-tun777
ozge-tun777

14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
FİLM ÇOK İİYDİ.JOHNNY OYNUYO DAHA NE.BENCE JOHNNY NİN EN KARİZMA OLDUĞU FİLMLERDEN BİRİYDİ.TANRIM BİR İNSAN BU KADAR MÜTHİŞ OLABİLİRMİ?......
gulerb1903
gulerb1903

29 Mart 2005 tarihinde eklendi
Johnny veCharlize theron'un bu filmde yakıştığını itiraf etmem gerek:(çok güzel di film rolü Johnny'e çok yakışmış!!
hddes
hddes

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
etkileyici kanımca...
eppack
eppack

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
öncelıkle sölemelıyımki;tabıkıde johnny olduu için izledim;gerçi bı cok kişinin düşünceside bu yönde ztn (:
aslında entresan bi filmdi bence;böle olur olmaz yerde geriliosun;sora ndn gerildiini kendimde anlayamıosun fln...ama aralarda kopukluklar oluo sanki;bazı şeyleri net olarak kavrayamadım ben;düşündürücü bu yönden...
ayrıca;johnny'nin younculuu kdr charlize theron'unkide gayet başarılı;hakkını vermek lazım :))
ultrafatrix
ultrafatrix

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
iki büyük oyuncu-johnny depp ve charlize theron- film çok güzel diyemesek bile fena değil bu unsurları birleştirince ortaya izlenmesi gereken bir film çıkıyor
by-dreamm
by-dreamm

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
genel olarak baktığında konu saçma, dialoglar sıkıcı. ancak sonunu merak ettiriyor. saçma olmasına rağmen izleme isteği yaratıyor. ilginç ve akılda kalıcı. beyenmediğim ve etkilenmediğim halde benim arşivimde unutamadığım filmlerden. bu da filmin ilginçliklerinden olmalı:)
papatyam-7718
papatyam-7718

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu film bence süper bir film. herşey vardı filmde.. harikaydı. hem oyuncular zaten müthiş. charlize... ya bi kadın bu kadar mı güzel olur,herşey nasıl yakışıyo bu kadına böyle.. o son sahnedeki hali oofff offf.. yani. tabii johnny depp de müthişti yani. o ne bakışlar ölee. bitanesin johnny