iki kral ismi bi kere daha aynı filmde görmek gerçekten cok güzeldi. kemal sunal zaten rollerin adamı metin akpınar da ayrı bi güzellik ne denebilir ki tadından yenmez filmlerden. ama malum herkesin de bahsettiği isimlerini bile ağzıma almak istemediğim iki kişi adeta oyunculuk dersi verilen filmi gerçekten mundar etmiş. keşke o kadar iyi isimler varken onları kadroya almasalarmış filmin tek negatif tarafı o.
su_sisesi rumuzlu arkadaşa katılıyorum. Sinemamızım krallarından biri, Kemal Sunalın bize verdiği son filmi olması bakımından çok değerli bir film. Keza Metin Akpınar için de fazla söze gerek yok. Her zaman için çok müthiş. cumbul ve el roman filmin daha iyi olmasına engel olmuş iki çaylak. Her şye rağmen film arşivimin en güzel yerinde...
kesinlikle muhteşem!!!kemal sunal’ı çok özlüyorum. ruhu şad olsun...bu film herhalde rafet el roman’ın tek filmi:)çok şanslıymış ustalarla böyle bir filmde rol aldığı için. izleyin!!!!!10/10