muratladikli
3 Mart 2013 tarihinde eklendi
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aslında hiç gitmeye niyetimiz yoktu ama istekler doğrultusunda gitmeye karar verdik. Gitmez olaydım bu nasıl sıkıcı bir filmdir ya Yılmaz Erdoğan ın en sıkıcı filmi bu sanırım. Sanırım Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin i öptürmemek için iki şairide verem yapmış diye düşünmeye başladım. Tabiki böyle birşey yok ama artık sıkıntıdan saçmalamaya başladım. Yazık diyorum.
sakın ama sakın gitmeyin evde uyuyun, akrabanızı ziyaret edin çok daha değerli. uzun zamandır bu kadar sıkıcı bir film izlemedim. sanatmış ne sanatı ya bırakın Allah'ınızı severseniz .Çok şey yazmak istiyorum ama gerek yok. Sonra filmi bir şey sanırsınız ?
Cok sıkici bir film, uykumuz geldi resmen.yilmaz erdogandan bunu beklemezdik.sırf sonunda bir farklılık beklediğimizden 2.5 saat kaldik.tavsiye edilmez.
Hayatımda uzun zamandır harcadığım zamana bu kadar acımamıştım. yine bir fragman filmi, yine Yılmaz Erdoğan'ın Cumhuriyetle hesaplaşması, yine belçim erdoğanın yapmacık oyunluğu. çok güzel olacak bir hikayeye topyekün yazık etmişler. kıvançta maymuna dönmüş film için tek güzel yanı oydu filmin. zamanınız değerliyse aman uzak durun, İçinizde vatanseverlikle ilgili minikte olsa bir duygu varsa iki kere düşünün.
Bu kadar yavas bu kadar kou bir film olacagini si turk filmlerinden hic haz etmiyorum ama o kadar ovuldu bir husran!! olmamis ne olacagi zaten en basindan belli. oldukca uzun ve gereksiz kisimlar iyi bir yonetmen ve daha etkileyici oyuncular olmaliydi turk sinemasinin haline!