Gülşen Ş.
2 Mart 2013 tarihinde eklendi
bu kadar sıkıldığımı bilmiyorum o kadar ağır ilerledıkı bayıldım koltuk resmen battı ....ilk yarıda çıkıcaktım verdıgımm paraya acıdıgım için kaldım kesınlıkle tavsiye etmem hem zamn hem para kaybına neden olur ...bilgilerinize
... coook gereksiz.. calışmışlar ama.. gorsellik azcok var oyunculuklar iyi ama hikaye cok zayıf.. 25 yasında bi kız 1940-50 lerde dag tepe bi kasaba 2 erkekle evcilik oynuyor fingirdeşiyor şımarıkça...buna başka bişey derler anadoluda:):).. ayyy neyse gereksiz başarısız paranıza yazık.. asla inanmayın olumlu yazanlara.. şişir şişir butce küçük film küçük gelir buyuk ohhh enayimiyiz biz.. adam gibi filim yapın
Filmin gala gecesinden çıkan ünlülerin mükemmeldi yorumlarına aldanarak filme gittik. Bu kadar mı sıkıcı,bu kadar mı filmin güzel adına rağmen berbat film olur. Bir an önce bitsede gitsek derken filmi izleyen birkaç çift oflaya oflaya salonu terketti. Doğrusu yılmaz erdoğan'a bu filmi yakıştıramadım. Hiç mi senaryo olmaz. Vakit kaybı
Boşa zaman kaybı ben sevmedim izlemek isteyene mani olmuyayım keyfiniz bilir oyuncular çok iyi diye bakayım dedim ama yanılmışım Yılmaz Erdoganın Belçimi oynatmak için kurguladığı boş filmlerden biri
Yılmaz ERDOĞAN'ın 'Kelebeğin Rüyası' hariç tüm filmlerini sevmiştim. Komedide fazlasıyla iyi olan ERDOĞAN, ne yazık ki 'Kelebeğin Rüyası'nda klasik bir gişe melodramının ötesine geçememiş. Fragmanını izlediğim günden itibaren sabırsızlık ve heyecanla beklediğim bir filmdi Kelebeğin Rüyası. Kendilerini şiire hasretmiş iki şairin naif yaşamlarının anlatıldığı iddiasıyla gittiğim filmde gördüm ki film yıllar yıllardır defalarca izlediğimiz zengin kız fakir oğlan imkansızlığına saplanıp kalmış. Ayrıca çok sık ve gereksiz yapılan espriler ve aynı gereksizlikle söylenen aforizmalar da filmi izlemeyi bir o kadar zorlaştırıyor. Madem ki 'Aşk, en güzel bahanesidir şiirin.' Şiir, en güzel bahane kılınabilirdi filme.
Şimdiye kadar izlediğim en sıkıcı film di en çok içimi sızlatan şey ise 26 TL bilet parası verip bu eziyete katlanmak oldu zaten film bitmeden de çıktık.